Csak a telefon érdekli , meg az xbox, meg ezek, engem meg nagyon zavar a hangjuk tanulás közben. Bár ha megkérem , legtöbbször halkít, de szeretném , ha ő magától is észrevenné néha , hogy ez zavar, mert már 14 éves , és a telefonnal ki is mehetne akár az udvarra, vagy másik szobába át mindezt magától. Sajnos csak a telefon érdekli őt . Engem meg már idegesít , hogy külön kell mindenért szólni , a teló meg az xbox miatt.
A szüleiddel nem beszéltél még erről? Esetleg közösen megbeszélnétek, egy tanulás időt, időszakot, amikor se te sem a testvéred nem nyúl a telefonhoz és csak a tanulásra kell koncentrálni.
2022. jún. 5. 20:01
2/12 anonim válasza:
A messenger csipogása zavar?
2022. jún. 5. 20:20
3/12 anonim válasza:
Ha egy 14 éves korú gyermeket veszünk alapul és a "mai társadalmi normákat"
a játékok világában és a közösségi médiában élik az életük nagy-nagy részét.
Játék hangja, telefon értesítés hangja mindenképpen bezavarja a kérdezőt is, hiszen koncentrálna a tanulásra. Nem szeretnék általánosítani, amúgy is gyűlölöm, de itt tényleg alap kérdés az, hogy hol vam ilyenkor a szülő, aki kezdetben megtanítja a testvéreket arra, hogy figyeljenek egymásra minden téren, plusz,ha elront valamit azt mind leülve átbeszélik együtt. Min, hogyan kell változtatni, hogy "megférjenek egymás mellett" a család tagjai.
2022. jún. 5. 20:31
4/12 qkker1 válasza:
Vótmár, csak akkor aludni nem tudtál!
2022. jún. 5. 20:42
5/12 A kérdező kommentje:
Most amikor szóltam, akkor inkább visszaszólt, hogy de nem is hangos viszont engem a digitális eszközök hangja zavar tanulás közben.
2022. jún. 5. 20:50
6/12 qkker1 válasza:
Füldugó? Jóféle fejhallgató, ami kizárja a külső hangokat?
2022. jún. 5. 20:56
7/12 anonim válasza:
Nem akarok veled szemét lenni de nem tudom milyen családi helyzetben éltek. Úgy értem Anyával Apával? A szüleiddel nem tudsz erről beszélni? Segítenének neked ebben rájuk talán jobban hallgat, mint rád. Egy testvéri kapcsolat sosem a legszentebb, de ahhoz, hogy ne legyen méginkább konfliktus ezt a szülőnek is figyelemmel kell kísérnie és lépéseket tenni ez ügyben. :c Mondd el nyugodtan nekik, hogy tanulni szeretnél és hiába beszélsz erről a testvéreddel, nem veszi figyelembe a kérésed.
Ne feledd, nagyon büszke lehetsz magadra, hogy ilyen szorgalmasan tanulsz/ tanulnál. Ez ne vesszen ki belőled soha, hiszen az érdekeid szolgálja! Tegyél az érdekében, hogy megvalósíthasd amit igazán szeretnél. :)
2022. jún. 5. 20:59
8/12 anonim válasza:
A tesód használjon fülhallgatót. Nem olyan bonyolult.
2022. jún. 5. 22:53
9/12 anonim válasza:
Színtiszta agymosás a testvérednek. Gratulálok a szüleidnek, hogy ilyen szarokat adnak a kezébe. 👏🏽
2022. jún. 5. 23:03
10/12 anonim válasza:
Hát ha lenne jobb dolgod akkor enm ezzel foglalkoznál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!