A nővérem minden fizetését elteszi, és új kocsira gyűjt. A tartozásait viszont nem fizeti, és félő hogy visszafordíthatalnan helyzetbe kerül. Nem hallgat ránk?
Figyelt kérdés
Arra hivatkozik, hogy felnőtt, és azt csinál, amit akar.
A szüleim már próbálták felvilágosítani, ami nem járt sikerrel. Ekkor összevesztek vele.
Én sajnálom őt, mit tudnék vele tenni?
szept. 13. 09:43
3/22 anonim válasza:
Saját maga döntése.
De ne lepődjön meg akkor, ha meglesz az új autója és a végrehajtó elviszi (mivel adós)...
4/22 anonim válasza:
Ha a tartozásai nem magánszemélyek felé van, pár hónapon belül úgyis letiltják a fizetéséből.
5/22 anonim válasza:
"Arra hivatkozik, hogy felnőtt, és azt csinál, amit akar."
és miert? nem az?
6/22 anonim válasza:
Vegyen kocsit, legalább lesz mit vinni a tártozás fejében.
7/22 anonim válasza:
Nem értem, az egész fizetését félreteszi, miből él? Ti tartjátok el?
8/22 anonim válasza:
Aztán utána jönni fog a sírás, hogy nem tudja fizetni és ti se segítetek.
Én megmondanám, hogy csinálj amit akarsz, felnőtt ember vagy, de gondold át, mert biztos hogy nem fogok segíteni, ha bebukod.
10/22 A kérdező kommentje:
Kettő bank felé is van tartozása
szept. 13. 11:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!