Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lány testvérek között ez...

Lány testvérek között ez mennyire gyakori? Egymás közötti ruha csere?

Figyelt kérdés
Lány testvérek között milyen gyakori a csinos ruhadarabok kölcsönzése, “ellopása”? Életkorban, stílusban, méretben mennyire különböző?

szept. 11. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Mi a hugival simán kölcsönkértük egymás ruháit, soha nem volt ebből gond.
szept. 11. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Mi is kölcsönkértük néha egymástól a ruhákat, húgom 2 évvel fiatalabb. De mindig elkértük, sosem vettük el engedély nélkül.

Méretünk nagyjából egyforma.

Felnőttként, 30 felett már nem szoktuk, más már az ízlésünk.

szept. 11. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Nekem ugyan nincs lány tesóm, de anyukám ruháit gyakran "kölcsönöztem". Szerintem ez sokaknál van így. 🙂
szept. 11. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Én elveszem mindenkiét, a hugomét, az öcsémét, anyukámét és apukámét is. Szemérmetlenül. Mondjuk oda is adom a sajátjaim is (bár ők ritkábban kérik). Azokat is néha át szoktam venni, amit ki akarnak dobni. Így leírva én vagyok a ruhagyűjtögető otthon.
szept. 11. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Ellopni nem szoktuk, kölcsönvenni igen, régebben. Most már nem, mert a méretek nem stimmelnek, illetve a stílusunk is más.
szept. 11. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:
89%

A húgommal gyökeres ellentétei vagyunk egymásnak, nem csak személyiségben, de öltözködésben is. Homlokegyenest eltérő stílus és színvilág.

Amiket szeretek hordani, azokat ő “fel nem venné”.

Így nem kell tartani egyikünknek sem attól, hogy valaki lopkodja a ruháit.

szept. 11. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én húgom 10 évvel fitalabb, szóval mi nem.

Én az apai ágról örököltem az alkatomat, a húgom az anyairól. Ő barnás szőke, én sötét barna.

Más méret, más színtípus, és más ízlés is vagynuk.

szept. 11. 17:55
 8/8 anonim válasza:
100%
Mi a nővéremmel ritkán cserélünk vagy kérünk kölcsön ruhákat mert úgy mindenben is különbözünk, gondolom ebből kifolyólag de sosem volt belőle balhé
szept. 14. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!