Szerintetek? Helyzet az hogy a tesvétem és a felesége 5 gyerekkel albérletben vannak. Most úgy néz ki hogy menniük kell onnan is. Több albérletben voltak már. Sokszor hallotam már hogy elég zűrösen élnek.
komolyan fájt olvasni ezt az irományt.
Pont, vessző? Mindegy is.
Mindenkinek joga van azt fogadni a saját házába akit akar. Ehhez senkinek semmi köze.
Egyértelműen nem.
De sajnos ti be fogjátok fogadni, mert nem tudtok határt húzni a fejetekben lévő "dehát mégiscsak a család, meg szegény gyerekek" miatt. És ez okoz nálatok lelkiismeretfurdalást. Ezért írodott a kérdés.
Ha mégis tévednék, annak én örülnék a legjobban. De valahogy sosem az a jellemző, hogy a kérdezők visszaírnak, hogy megvolt a határmeghúzás és nemet tudtak mondani.
Nem tudnak általában, azért tűnnek el.
Én elküldtem volna őket a jó qrva anyjukba. Írtad, hogy beszéltek már veled ilyen stílusba. Te is megtehetnéd, talán kevésbé néznének le.
Oka van annak, miért kell menniük mindenhonnan. Ki tudja milyen károkat csináltak minden albérletben. A szomszédomban lakott ilyen család, azok is lelakták a házat; a bz1gyerek tönkretette a gyerekszobát, a kutyájuk beszart, behugyozott, falak szétcsikargatva, stb.
Ezek nem emberek. Ezek undorító férgek. Pár havonta látom jogy keresik az új albérletet helyi facebookos csoportban...
A te házadban is ezt csinálták volna. Na meg gondolom jelentgették is őket, mert tuti nem tudtak viselkedni. Az én szomszédom kölyke is. mindig a házamnak dobálta a labdáját, át akart mászni meg mi egyebek. Nem, nem cigány, csak elkényeztetett fehér bzigyerek volt.
Majd mennének hozzád is a rendőrök, gyámügy, meg mi egyebek.
Nehogy befogadd ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!