Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek? Helyzet az hogy...

Szerintetek? Helyzet az hogy a tesvétem és a felesége 5 gyerekkel albérletben vannak. Most úgy néz ki hogy menniük kell onnan is. Több albérletben voltak már. Sokszor hallotam már hogy elég zűrösen élnek.

Figyelt kérdés
Segítséget kértek tőlünk többször is hogy had jöjjenek hozzánk lakni. De nekem a tesvéremmel és a feleségével nem jó a viszonyunk. El hordtak minden k-nak meg fenyegettek többször annak ellenére hogy mindig segitettem nekik. Mikor elsőnek kérték akkor fel vázolt nekik hogy alkalmazkodni kell hogy ha ide akarnak jönni. Ez nem tetszett nekik pl( a gyerekekre nem lehet rá szólni hogy ha valami rosszat csinál mert úgy tettek hogy baj lesz. Meg hogy nekik sem lehet szólni egy szót sem stb. ) Ez volt elsőnek. Most megint ugyebár mondták hogy had költözzenek ide mert megint menniük kell de mivel én nemet mondtam a sok mocskosságuk miatt meg hogy megint meg lettem fenyegetve igy mondtam hogy nem oldják meg. Mondtam nekik hogy benneteket mindig ki tesznek az albérletből mert nem tudtok viselkedni. Sajnálom a 5 gyereket de mondtam nekik hogy tudták hogy albérletben vannak minek kellett ennyi gyereket vállalni. Persze ez sem tetszett nekik. Szerintetek egy rossz ember vagyok hogy nem segítek nekik mert mondja egy két ember dehát hát gyerek van stb. Erre mondtam akkor fogadjátok be ti. Ekkor már más volt a reakciójuk. Erre azt momdtam ezeknek az embereknek hogy nem én csináltam azokat a gyerekeket felelőtlenül! Ti befogadnátok őket annak ellenére amiket műveltek?

szept. 4. 07:09
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
98%
2 felnőtt és 5 gyerek meg minimum 2 felnőtt-te meg a parod- az rengeteg egy helyen, hacsak nem 20 szobás kastélyban laktok. Nem, nem vagy rossz ember és nem, nem fogadnám be őket. Oldják meg.
szept. 4. 07:16
 2/44 anonim ***** válasza:
83%

komolyan fájt olvasni ezt az irományt.

Pont, vessző? Mindegy is.

Mindenkinek joga van azt fogadni a saját házába akit akar. Ehhez senkinek semmi köze.

szept. 4. 07:18
 3/44 anonim ***** válasza:
94%

Egyértelműen nem.

De sajnos ti be fogjátok fogadni, mert nem tudtok határt húzni a fejetekben lévő "dehát mégiscsak a család, meg szegény gyerekek" miatt. És ez okoz nálatok lelkiismeretfurdalást. Ezért írodott a kérdés.

Ha mégis tévednék, annak én örülnék a legjobban. De valahogy sosem az a jellemző, hogy a kérdezők visszaírnak, hogy megvolt a határmeghúzás és nemet tudtak mondani.

Nem tudnak általában, azért tűnnek el.

szept. 4. 07:20
 4/44 anonim ***** válasza:
91%
Nem létezik, hogy ez komoly kérdés! Ép ember ilyenen el se kezd gondolkozni, nemhogy még kérdést írjon ki!
szept. 4. 07:29
 5/44 anonim válasza:
99%
Úgy készülj,ha befogadod őket,az életbe nem fogsz tőlük megszabadulni...
szept. 4. 07:30
 6/44 anonim ***** válasza:
96%

Én elküldtem volna őket a jó qrva anyjukba. Írtad, hogy beszéltek már veled ilyen stílusba. Te is megtehetnéd, talán kevésbé néznének le.

Oka van annak, miért kell menniük mindenhonnan. Ki tudja milyen károkat csináltak minden albérletben. A szomszédomban lakott ilyen család, azok is lelakták a házat; a bz1gyerek tönkretette a gyerekszobát, a kutyájuk beszart, behugyozott, falak szétcsikargatva, stb.

Ezek nem emberek. Ezek undorító férgek. Pár havonta látom jogy keresik az új albérletet helyi facebookos csoportban...

A te házadban is ezt csinálták volna. Na meg gondolom jelentgették is őket, mert tuti nem tudtak viselkedni. Az én szomszédom kölyke is. mindig a házamnak dobálta a labdáját, át akart mászni meg mi egyebek. Nem, nem cigány, csak elkényeztetett fehér bzigyerek volt.

Majd mennének hozzád is a rendőrök, gyámügy, meg mi egyebek.

Nehogy befogadd ezeket.

szept. 4. 07:32
 7/44 anonim ***** válasza:
97%
na meg 5 gyerek..minek csinálnak ennyit a pucér seggükre. Adnék nekik egy csomag óvszert max.
szept. 4. 07:33
 8/44 anonim ***** válasza:
98%
Letiltanám a számukat, semmilyen módon nem tartanám velük a kapcsolatot. A gyerekeikkek sem hagynám magam zsarolni. Az ő életük, oldják meg!
szept. 4. 07:59
 9/44 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi gyerekre vegyék fel a CSOK-ot, azt meg van oldva, fizessék azt az albi helyett.
szept. 4. 08:06
 10/44 anonim ***** válasza:
94%
Már nem tudnák felvenni. Az új CSOK-t csak abban az esetben lehet igényelni meglévő gyerekre, ha bevállalnak még egyet.
szept. 4. 08:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!