Lehet rá még hatni, hogy megváltozzon?
Figyelt kérdés
Bátyám tavaly óta teljesen ki van fordulva magából. Elkezdett lógni az iskolából, helyette a haverjaival volt, mint kiderült, drogoztak is stb. Kirúgták abból a suliból, de azóta is folytatja ugyanezt az életvitelét. Alig van otthon, ha valami csoda folytán mégis itt van, olyan minősíthetetlen hangnemben beszél a szüleinkkel, hogy én érzem magam szarul. Régen nem volt ilyen, csak amióta megsimerkedett a már fentebb is említett haverjaival, ők is ilyenek és elvitték ebbe az irányba. Tavaly érettslgizett volna, de most már nem is töri magát, hogy összejöjjön. Szüleink hiába próbálnak vele beszélni, nem sok hatással vannak rá.szept. 1. 13:07
1/4 anonim válasza:
Van valaki, akire hallgat, akire felnéz?
Muszáj valahogy megállítani. Megszállta a gonosz. Tudom hülyén hangzik, de ez van. Nem hittem volna, hogy 3 egyetemmel ilyet fogok mondani, de ma már így látom a dolgokat.
2/4 anonim válasza:
Zarcsere. Amig ugy jon-megy, es akkor amikor akar, addig nem is lesz valtozas.
Mondanam neki, hogy ez nem atjarohaz, szepen induljon vissza a drogos haverjaihoz. A holmijat osszepakolnam es kitennem a kapuhoz.
Hidd el, akkor majd kicsit feleszmel!
3/4 anonim válasza:
Szüleidnek nem beszélniük kell vele, hanem kiadósan megfegyelmezni. Ha nem hat, mehet ki az utcára.
4/4 anonim válasza:
18 éves? Akkor ki kell baszni, egy pár nap alatt majd rájön, hogy nem olyan jó móka ez, ha elzárják a pénzcsapot előle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!