Örökösödés miatt no kontaktoltam tesóimat és elköltöztem más megyébe. ritkán vettem fel a telefont nekik de akkor fenyegetésig,átkozódásig elmentem hogy takarodjanak és hagyjanak békén.rögzítették.bevitethetnek a zártosztályra bosszúból?
most ugyanis ezzel kerestek meg, ezzel fenyegetnek.
mindennek elmondanak ami negatív pszichotikus jelző.
most már világos hogy tudatosan provokáltak és technikailag is tervezve készültek az ordítozás rögzítésére.
egyedül élő harmincas srác vagyok,nemcsak az örökségemet kaparintanák meg hanem azt is amim jelenleg van, motorom,autóm stb (sokat gályáztam ezekért külf.vendéglátózásba).szóval full nyereség lenne és még talán elérnék az áhított célt h öngyilkos legyek pl. (nem vagyok szuicid hajlamu de ők nagyon szeretnék)
De minek állsz velük szóba?
Közösségi médiában tiltsd le őket, cserélj számot és csak olyannak add meg az újat aki nem adja tovább nekik.
Amúgy pedig először pszichiáter vizsgálna meg, hogy tényleg nem vagy beszámítható.
De ez nem így működik szerintem, hogy ők besétálnak a rendőrségre, hogy a bátyus csúnyán beszél velünk ezért tessék már bevinni a pszichiátriára, mert nekünk ez rosszul esik.
Arra viszont figyelj, hogy gyilkossággal ne fenyegetőzz.
Viszont én a helyedben egyáltalán nem érintkeznék velük.
Ha nem akarsz számot cserélni, akkor tiltsd le az övéket, ha ismeretlen számról hívnak és felveszed, akkor nyomd ki egyből és tiltsd azt is.
Pár sms-ért nem zárnak be.
Tiltsd le őket, az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!