Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Örökösödés miatt no kontaktolt...

Örökösödés miatt no kontaktoltam tesóimat és elköltöztem más megyébe. ritkán vettem fel a telefont nekik de akkor fenyegetésig,átkozódásig elmentem hogy takarodjanak és hagyjanak békén.rögzítették.bevitethetnek a zártosztályra bosszúból?

Figyelt kérdés

most ugyanis ezzel kerestek meg, ezzel fenyegetnek.

mindennek elmondanak ami negatív pszichotikus jelző.

most már világos hogy tudatosan provokáltak és technikailag is tervezve készültek az ordítozás rögzítésére.

egyedül élő harmincas srác vagyok,nemcsak az örökségemet kaparintanák meg hanem azt is amim jelenleg van, motorom,autóm stb (sokat gályáztam ezekért külf.vendéglátózásba).szóval full nyereség lenne és még talán elérnék az áhított célt h öngyilkos legyek pl. (nem vagyok szuicid hajlamu de ők nagyon szeretnék)

aug. 24. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
aug. 24. 08:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Esetleg becsületsértésért feljelenthetnének, de 1.ha ők sem virágnyelven válaszoltak vissza, akkor nem fogják felhasználni a felvételt. 2.te ugyanúgy feljelentheted őket, mivel engedély nélkül készítettek hangfelvételt. De a legjobb teljesen elhatárolódni tőlük. És ha mégis kapcsolatba kerültök, ne mutass érzelmi reakciót, ezt akarják, hogy kiborulj. Ha hűvös maradsz és jogi lépéseket helyezel kilátásba, visszavesznek.
aug. 24. 08:45
 3/8 A kérdező kommentje:
a baj az hogy sms-be is átkoztam meg vádoltam őket (mert mocskos dolgokat csináltak velem de erre nem térek ki). ez sajnos nem jutott eszembe a kérdés kiírásakor. lehet hogy az sms-eim hangvétele tartalma miatt rám akarják húzni az "elborult az agya" "közveszélyes" "súlyosan paranoid" féle vizes lepedőt.
aug. 24. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiért biztosan nem.
aug. 24. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akivel tényleg nagy baj van és veszélyes azt sem viszik be.
aug. 24. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

De minek állsz velük szóba?

Közösségi médiában tiltsd le őket, cserélj számot és csak olyannak add meg az újat aki nem adja tovább nekik.

Amúgy pedig először pszichiáter vizsgálna meg, hogy tényleg nem vagy beszámítható.

De ez nem így működik szerintem, hogy ők besétálnak a rendőrségre, hogy a bátyus csúnyán beszél velünk ezért tessék már bevinni a pszichiátriára, mert nekünk ez rosszul esik.

Arra viszont figyelj, hogy gyilkossággal ne fenyegetőzz.

Viszont én a helyedben egyáltalán nem érintkeznék velük.

Ha nem akarsz számot cserélni, akkor tiltsd le az övéket, ha ismeretlen számról hívnak és felveszed, akkor nyomd ki egyből és tiltsd azt is.

aug. 24. 09:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén... Ha köteleznének arra, hogy menj el pszichiáterhez, akivel csak le kell ülni beszélgetni, az olyan szörnyű lenne?? Kicsit neked is könnyebb lenne, jogosan vagy kiakadva, kit ne bosszantana ez a helyzet?? Legrosszabb esetben is írna fel egy nyugtatót, hogy ne bosszantsd magad annyira. De hogy ezért gumiszobába rakjanak?? Ezt te se gondoltad komolyan... Nyugodj le, semmi ilyen nem fog megtörténni. De ha annyira zárkózottan élsz, meg tényleg ennyi a stressz, magadtól is elmehetnél egy szakemberhez. Nem szégyen ez. Mintha fájna a fogad és ülsz otthon, hogy ciki elmenni fogorvoshoz. Nem lenne meglepődve egy pszichiáter azon, hogy valamin jogosan felháborodtál, tudnátok beszélni a dologról és tényleg segítene, hogy valahogy továbblépj lelkileg is, mert ugye fizikailag már elkezdtél továbblépni.
aug. 24. 09:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Pár sms-ért nem zárnak be.

Tiltsd le őket, az a legjobb.

aug. 24. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!