Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ki nem állhatom az öcsém...

Ki nem állhatom az öcsém barátnőjét... Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Öcsém 16 éves, barátnője 15

Idén voltak mindketten 9.esek gimiben, ott jöttek össze.

Így nyáron elég sokat van nálunk, ma délután is jön.

Öcsém és a szüleim is rajonganak érte.

Én rühellem. Hatalmas önbizalma van és ezt már nagyon messziről észre lehet venni. Esküszöm McGregor elbújhat mellette, pedig ő azért nem semmi egoval rendelkezik.

Szüleim folyton róla áradoznak, milyen szép, intelligens, okos, izmos.

Oda meg vissza vannak azért, hogy ő küzdősportoló és szeret verekedni.

Ha tudok bevonulok a szobámba, hogy ne kelljen találkoznom vele. Dolgozom heti 3x, de sajnos nem mindig olyankor amikor jön. Elmenni pedig nem tudok itthonról minden egyes alkalommal.

Mit tudnék tenni? Az ilyen tini kapcsolatok meddig szoktak tartani?

18F

júl. 15. 12:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Az a baj hogy neked a marok Marcsa jutott csak és az öcséd már közelebb van a nunihoz mint te 18 évesen.
júl. 15. 13:42
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

https://www.youtube.com/watch?v=0kbyqbdUh9A

Jók ezek a 15éves kick-boxer csajok. :)

júl. 15. 14:03
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Van olyan érzésem hogy neked is tetszik az öcséd barátnője!
júl. 15. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
57%

Mi a valódi ok az utálatodra? Itt elmondhatod, senki nem ismer!

Ha szereted a testvéred és jóban vagy vele és a csaj sem volt goromba veled, ez esetben el kellene fogadnod és ha alkalom van, kedvesen eltársalogtok és kész.

Még akkor is, ha netán nem a legszimpatikusabb neked, meg kell adni az esélyt a testvéred miatt legalább! Ha meg irigy vagy, hogy neki van csaja, az se indok igazából utálkodni. Ha meg tetszik a csaj netán, hát akkor is illő lenne kedves lenni, ha kellemetlen is. Szóval ha nincs okod, akkor miért?

Tudod... Én 21 éves koromban ismerkedtem meg a férjemmel és a kedves huga egyszer csak gondolt egyet amikor 4 éve együtt voltam már a testvérével és az egyik naptól kezdve nem szólt hozzám. Úgy elment mellettem, hogy rám se nézett. Ez megy mai napig és már 33 éves vagyok. Nem volt reális oka az utálkodásra, mai napig sincs. Egyszerűen szerintem az nem tetszett neki, hogy ő grandiózus nárcisztikus, én meg azt hittem csak egy ember a többi közül, egy halandó földi lény akinek szintén lehetnek hibái. Sosem voltam bunkó vele! Ilyenekre gondolj, hogy az anyja panaszkodott nekem, hogy mennyire fáradt, mennyit kell otthon is dolgoznia meg a munkahelyen. Én meg mondtam kérje meg a lányát, hogy ő is segítsen (mivel az szart se csinál otthon) meg én evidensnek gondoltam, hogy segítesz az anyádnak ha már otthon laksz felnőttként, nem cselédnek tekinted a családtagjaid. Persze ezt nem így mondtam, hanem kedvesen, csak tanácsként, ha már folyton nekem panaszkodott anyuka. Na ezt biztos visszamondták neki, meg mindent is.... Hát ő meg úgy gondolta, hogy meg kell büntetnie amiért "fellázadtam ellene". Már nem csak dicséretet kapott, hanem elvárást is. Mert kezdett felidegesíteni amikor kijelentő módban mondta, hogy majd a testvére haza viszi diszkóból mert hát a testvére és megteheti érte! S nem érdekelte, hogy neked más programod van e... Csak fordítva nem történtek ilyen kedvességek az a baj! Mindig csak a testvérének kellett érte kezét lábát törni, fordítva nem is várták el. Na akkor már azért adtam hangot a rosszallásomnak, hogy ez nem így működik. Ha annyira felnőtt, ahogy pampogták mindenki, akkor oldja meg magának. Az meg már a vég volt, hogy felelősséget akartam rátenni. Ha nem az volt amit ő akart, akkor jött a hiszti, a csenddel verés, a büntetés... Agyilag 5 éves gyerek szintjén rekedt meg.

Csak utólag raktam össze a képet, addig azt se tudtam mi az a nárcizmus, csak azt tudtam ezzel a nővel valami baj van és nem én vagyok a hibás. Most már ott tartunk, hogy a testvéréhez sem szól és a palijának kiadta utasításba, hogy velünk ne társalogjon! :D Jó mi? Hát szegény, nem tudja kit vett a nyakába. Még megbánja majd a srác, amikor túl tud látni a szép külsőn és a hazug szavakon... A paliját a háta mögött "egy f@ßznak" hívta, amikor épp úton volt hozzá a csávó. Amikor megérkezett, a világ legszerelmesebb nőjévé vált. Csak ennyire képmutató! Amikor mi megyünk és nem tudják otthon (nem jelentkezünk be előre és nem szólnak neki), minden kínja van hogy ott vagyunk. Hangosan hallgatja a zenét, elvonul, elmegy otthonról, oda hívja a pasit...

Szóval fantasztikus, amikor normális ok nélkül ezt csinálják veled! Családi iszony... De már megszoktuk.

Ilyen akarsz lenni te is, mint a sógornőm?

Szeretnél jóban lenni a testvéreddel vagy se? Gondolkodj el! Ne csinálj hülyeséget! Ne bánts meg önzőségből senkit! Nőjj fel!

júl. 15. 17:13
 15/20 anonim ***** válasza:
28%

Dicsérik az izmait a "barátnőnek"?

Azt hittem az öcséd meleg. :D

Én nőként sem bírom az ilyen férfias sportot űző "izmos", masculin viselkedésű nőket, pedig én is edzem, formás vagyok és van önbizalmam.

Én az ilyet látens leszbikusnak tartom.

Majd várd csak ki a végét! :D

júl. 15. 18:00
 16/20 anonim ***** válasza:

24.

Nem is tudom ki az undorítóbb.

Te vagy a sógórnőd?

júl. 15. 18:03
 17/20 gabor49 ***** válasza:
32%
ja feltekeny vagy az öcsédre
júl. 16. 06:03
 18/20 anonim ***** válasza:
56%

Te most komolyan egy 15 éves lányra vagy féltékeny???

Jézusom, kérdező. Nőj már fel.

júl. 16. 07:44
 19/20 anonim ***** válasza:
65%
A lehetőség neked is adott a sportolásra.
júl. 16. 08:52
 20/20 anonim ***** válasza:
72%
Meg a csajozásra is.
júl. 16. 13:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!