Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ikertesók kapcsolata tényleg...

Ikertesók kapcsolata tényleg ideálisabb?

Figyelt kérdés
júl. 13. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem
júl. 13. 22:54
 2/10 Harve98 válasza:
35%
Megkaptad a választ
júl. 13. 23:41
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Hogy lenne?
júl. 14. 05:55
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Általában igen, ha a rosszakaróik és/vagy elmebeteg szüleik nem ugrasztják őket össze.
júl. 14. 05:59
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem igen, mivel nincs korkülönbség, így közelebb kerülnek egymáshoz.
júl. 14. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:
95%

Nehéz kérdés. Szerintem egyik sem jobb a másiknál, nagyon soktényezős, hogy a testvéri kapcsolat jó lesz-e vagy sem.

Nálunk a családban vannak ikertestvérek is, meg 10 év korkülönbséggel született testvérek is, mindkettőnek szuper a testvérével a kapcsolata. Aztán sok olyat olvasni ugyanezen paraméterekkel, hogy ennél jobban nem tudná utálni a testvérét.

Az ikertestvérek kapcsolatát rendesen el lehet bsssszni, és még sokat nem is kell érte tenni, hogy rossz legyen.

júl. 14. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Egyáltalán nem törvényszerűen ideálisabb!

Ismerek ilyab ikerpárt, akik gyűlölik egymást, nem beszélnek hónapok óta....

Köztem és a húgom között 3 év van, és tökéletesen a kapcsolatunk.🤷‍♀️ Senki nem mondaná meg, hogy nem egyidősek vagyunk. Én 29, Ő 26.

júl. 14. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Én akiket láttam (ismertem) ikreket, azoknak messze átlag feletti a testvéri kapcsolatuk. Igaz, a szülők is topon voltak ezekben az esetekben.
júl. 14. 15:29
 9/10 anonim válasza:
91%
nekem az ikertestvéremmel nagyon jó a kapcsolatom. De nem teljesen úgy vagyunk ezzel a testvéri kapcsolattal, tesóm sokkal jobban ragaszkodik hozzám, mint én hozzá. 16 éves korunkig közös szobánk volt, én akkor már szerettem volna külön szobát. Át is költöztem, de ugyanúgy jött tesóm is :DDD Mikor csajom lett és komolyabb kapcsolat, azt is nehezebben viselte. Pl. elmentem csajommal vmerre szórakozni nélküli, jól éreztük magunkat kettesbe, őt ezt zavarta. Amikor neki volt csaja, mindig hívtak, menjek velük. Nála olyan 18-19 éves korban múlt el ez a nagyon ragaszkodás. Azóta is egy a baráti társaságunk, együtt járunk bulizni, sok közös program, de mindenkinek meglett a saját élete. Ja meg az nagyon felb*szott, hogy én tök vigyáztam a cuccaimra, ő meg mindent teljesen közösnek gondolt és simán felvette a kedvenc gatyám suliba és akkor ment a vita :DDD
júl. 14. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen változó
júl. 14. 23:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!