Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy ne menjek el a nagyvárosba a bátyámhoz kikapcsolódni, nyaralni? A múltkor is volt kétszer veszekedés, és én ez miatt inkább nem megyek!
Figyelt kérdés
Inkább gyáva leszek, minthogy megint elviseljem a veszekedéseket, személyeskedést...júl. 10. 13:01
1/8 mantis religiosa válasza:
Tehát a bá5yáddal volt konfliktusod, emiatt nem akarsz menni? Nem lehet ezt így elmondani a szülőknek? Erőltetik valqmi m8att a dolgot?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Hogy fiús buli legyen, meg hogy legyek vele...
júl. 10. 13:13
3/8 anonim válasza:
Talán, ha leírnád a tényeket:
Ki kivel veszekedett?
Szüleidnek miért nem érv az, hogy te nem szeretnéd azt a veszedést hallgatni?
Ők egyébként miért akarnak menni? Vagy ők nem mennének, csak téged küldenének?
4/8 mantis religiosa válasza:
A szülők mindig álomvilágban élnek...
Az indulás előtti este, mondd, hogy rosszul vagy, fáj a hasad/ fejed. Esetleg még a dokihoz is elmehetsz, hogy hihetőbb legyen.
5/8 A kérdező kommentje:
Jaja. Vagy előtte sokat zabálj be, egyél popcornt előző kétnap :D
Nem értem miért kaptál piros lapot...
júl. 10. 13:34
7/8 anonim válasza:
Életem...Szerinted hány veszekedés lesz majd később a párkapcsolatodban, a munkahelyeden? Annyira tejbetök emberek vannak...
8/8 anonim válasza:
Lehet a szüleid szeretnének egy kicsit kettesben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!