Hogy lehet, hogy valakit ennyire megváltoztat egy házasság?
Régebben a testvéremmel jóban voltunk. Az elmúlt 5 évben, mióta elvált az előző párjától, és hozzáment egy másikhoz, teljesen megváltozott.
Azelőtt majdnem mindennap írt messengeren, átjött hozzám, hülyéskedtünk, sokszor együtt aludtunk. Ez egycsapásra megváltozott azon az éven. Nem nagyon reagál az üzeneteimre, nem szívesen társalog velem.
Az utóbbi időszakban pedig egyre rosszabb.
Például nagyon szerette az állatokat, mindig mikor átjött hozzánk, megdögönyözte a kutyámat. Az új férje szó szerint gyűlöli az állatokat, feléjük sem néz. Az utóbbi időben pedig a testvérem is kezd így viselkedni az állataimmal. Én tényleg nem értem ezt. Ha van egy alaptermészete egy egyénnek, mégis hogyan lehet ennyire, de ennyire átformálni? Mintha nem is a testvérem volna már. Nem tizen-huszonéves, akinek még változik az életszemlélete, 30 felett van.
Nekem ez nagyon furcsa. Volt férje egyáltalán nem volt ilyen rideg, de mióta ezzel a mostanival van, totál kezd rá hasonlítani. Még sok ilyen “apróság” feltűnt vele kapcsolatban, de most nem folytatnám a jellemzést, pletykálást. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy ennyire megváltozott.
Az életszemlélet 30 után is változhat, sőt, 60 után is.
Az együttélés velejárója, hogy a felek átvesznek egymás szemléletéből, szokásaiból stb. Bár ez, amit írsz, tényleg túlzásnak tűnik, esélyes, hogy a férj a domináns a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!