Párom 15 év után megkérte a kezem.3 gyermekünk van,én 36 párom 37.Igent mondtam csak félek hogy a papír megváltoztat mindent,szeretjük egymást.Voltatok hasonló cipőben??
Nekem van ilyen storym, hogy sok problémamentes év után, házasság lett.
Majd kb. 1 év után válás.
Mi is 10 év után hazasodtunk. Igaz nálunk nem volt lánykérés, és csak kettanus esküvő volt. Tehát nem tulajdonitottunk nagy jelentőséget a dolognak. Még mindig szeretetben együtt vagyunk két szép kolyokkel :)
Szóval gondolkozzatok el mit vartok ettől az eskuvotol 15 év után és akkor nem érhet csalódás!
Bejegyzett élettársi kapcsolat már évek óta csak azonos neműek esetén lehetséges.
Kedves 9-es, nem én gondolom így, hanem a törvény.
Ne keverd az élettársi kapcsolat fogalmát, a BEJEGYZETT élettársi kapcsolattal!
Idézek a TE linkedből:
"Bejegyzett élettársi kapcsolat akkor jön létre, ha az anyakönyvvezető előtt együttesen jelenlévő két, tizennyolcadik életévét betöltött, AZONOS NEMŰ személy személyesen kijelenti, hogy egymással bejegyzett élettársi kapcsolatot kíván létesíteni."
De ha ez nem lenne elég, akkor itt egy teljesen kompetens oldal:
Ezen belül az
"Amit még érdemes tudni (GYIK)" alpont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!