Mit kell tennem, ha a húgom gyermeket akar?
Van egy barátja, aki most múlt el 30.
A húgom 23 éves.
A húgom nem válaszol, ha Messengeren írok neki, akkor se a fölhívom, a telefont kinyomja.
Ritkán akkor beszélünk, amikor pl.a városközponti diszkontban összefutunk. Ma este ekkor említette meg, hogy belefogtak a babaprodzsektbe.
Én teljesen elszörnyedtem.
Hozzám nem szól, holott a barátja egész beszélgetés alatt nyalta-falta. Ez a részükről nagyon visszataszítoan jött le.
A baj az, hogy a pasija apjával dolgoztam együtt korábban. Féktelenül agresszív egy ember.
Képes volt börtönbe jutattni magát. Rátamadt évekkel ezelőtt a főnökre
A húgod nem kíván veled kapcsolatot tartani. Úgyhogy ehhez tartsd magad. Így döntött.
Amúgy amíg nem a pasija agresszív, hanem annak az apja, addig mi a probléma?
Talán van valami oka, hogy 23 évesen olyan egetrengető bűn lenne, hogy gyereket akar? Lehet, hogy ma nem ez az átlag, és fiatal még, de messze nem a megbotránkoztató kategória már. Ha a barátjával olyan a kapcsolatuk, az anyagi helyzetük, akkor igazából senkinek nincs túl sok köze hozzá.vagy van valami ok, amiért náluk kizáró oknak tartod, mert felelőtlen, vagy van valami baja? Akkor sem
tudod megvédeni mindentől örökké,nem vállalhatod magadra mindig a felelősséget. Kivéve, ha a húgod a cselekvőképességében korlátozott, re meg a gondnoka vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!