Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hány éves korig egészséges a...

Hány éves korig egészséges a gyereket csámcsogni hagyni?

Figyelt kérdés
Testvérem gyerekéről van szó. Már 12 éves és még mindig csámcsog, cuppog, habzsol jó hangosan kb a fülemet akarom mellette letépni. Pont ezért az utolsó alkalomnál megmondtam tesómnak, hogy nem fogok többet olyan közös programra menni, ami étellel kapcsolatos (mozi, étterem), mert elviselhetetlen. De számára meg én "túljátszom" ezt és a gyerek azért csámcsog mert nagyon finom az étel és had élvezze...
jún. 27. 11:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

Eleve nem kellett volna hagyni ezt a szokást kialakulni.

Nevetséges a tesód válasza, hogy azért csinálja, mert finom és hadd élvezze. Az a csoda amúgy, hogy közösségben nem szekálják szét azért, mert nem tud normálisan enni.

jún. 27. 11:26
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Sosem normális
jún. 27. 11:32
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
0 éves korától rászóltam, hogy szépen, kisfiam!
jún. 27. 11:34
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

Mindent ráhagynak a gyerekre, annyira tipikus, gondolom ő neveli a szülőket.

Amikor még beszélni sem tudott, már akkor kellett volna neki mutogatni, a gyerek nem hülye, megértette volna és berögződik szokássá, most már nehezebb nevelni, mert neki akarata van...

Tesódék idióták, nem szülők, csak gyerekcsinálók.

jún. 27. 11:35
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
Nincs megnevelve. Már kicsi kortól kezdve - amikortól az asztalnál eszik a többiekkel és nem az anyukája ölében ülve lesz etetve - neveljük. Először példamutatással, aztán finoman terelgetve. Nonszensz, hogy másoknak végig kell hallgatni a csámcsogását.
jún. 27. 11:41
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Kiskorától fogva kedvesen, de rászóltam a fiamra, hogy egyen szépen. Az, hogy 12 évesen ilyen illetlenül eszik a kislány, az nonszensz.
jún. 27. 11:47
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem akkortól érdemes rászólni, amikor már megérti.

De kivagyok azoktól a szülőktől, akik ennyit nem képesek megtanítani a gyereknek.

jún. 27. 12:50
 8/19 anonim ***** válasza:
4%

Kicsit hihetetlen, hogy sem 3 év óvoda, sem 5-6 év iskola alatt senki nem mondta neki, hogy nem így kéne ennie.

Úgyhogy, bár a csámcsogás engem is zavarna, attól tartok, hogy itt nem erről van szó, hanem a gyerek normálisan eszik, csak téged minden roppanás idegesít, ezért írtad ki a kérdést.

jún. 27. 13:11
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

8

Azt ne hidd... Anyám tanügyben dolgozik, és amennyi hülyegyerek van, beszarás.

jún. 27. 13:13
 10/19 A kérdező kommentje:

Szeretnék én is ilyen buborékban élni, ahol nem léteznek csámcsogó emberek, mert a több év óvoda és az iskola megtanította mindenkinek, hogy nem szabad.

Nem, sajnos ez nem ropogtatás, meg kicsit hangosabb nyelések :D Azért a csámcsogást + CUPPOGÁST fel lehet ismerni.

jún. 27. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!