Testvéri kapcsolat ? Mi számít normálisnak ?
Kérdés a testvérek közötti kapcsolatra irányulna.
Azonos, vagy akár ellenkező nemű testvérek között mennyire van jelen a szégyenlősség?
Nővérem előtt simán mászkálunk egymás előtt meztelenül ha úgy alakul, de az öcsém előtt felnőttként már bugyiban sem.
Egyikünk sem prűd, ha pl. látom őt alsógatyában semelyikünket nem zavarja, de valahogy én bugyiban már nem jelenek meg előtte.
Nekem anyukám folyton pucéran mászkált, de én nem szerettem ezt soha. Lány vagyok, egy húgom van, nem pucérkodunk direktbe.
Az emberekbe nem csak nevelni lehet dolgokat, születünk egy személyiséggel. Könyveket is olvassatok néha, vagy legalább ne mondjatok ekkora nagy bizonyossággal butaságokat.
Hugommal nem vagyunk szégyenlősek egymàstol, de nem is szokàsunk meztelenkedni. Ha olyan a helyzet akkor nem okoz gondot.
Bàtyàm pedig legalàbb bugyi+melltartó az amiben làthat. Habár ő ezt nem mindig érti.
Öcsémmel közös szobánk van
Fiúk vagyunk mindketten
Abszolút nem vagyunk szégyenlősek
Míg az egyik zuhanyzik másikunk borotválkozik fogat mos majd csere
1-es, azért ez nem teljesen így van.
Minket is szégyellősnek neveltek a szüleink nővéremmel, nekünk mégis más a személyiségünk és nem vagyunk szégyellősek egymás előtt.
Fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!