Hogyan éljek az agresszív adhd-s öcsémmel?
Sziasztok! Kicsit erős lesz a sztori, de sajnos nagyon is igaz.
Másfél hete szabadult az öcsém a javítóintézetből, azelőtt gyermekotthonban és nevelőszülőknél élt, anyám lemondott róla mikor 8éves volt. A kezdődő demens mamámmal élek és ide költözött másfél hete az öcsém aki egyszer már majdnem megölt(kést dobott felém, szerencsére az alkaromba).
Kezdek megőrülni, a komplex betegsége soha nem lett kezelve, csak súlyosbodott(gyógyszereket kapott, pszichoterápia nem volt, stragea stb.)
Anyám szociopata, nem tud vele foglalkozni, ő nem itt él.
Hihetetlenül nehéz vele bírni, hihetetlenül agresszív, betörte a kapcsolókat, az ablakot, nem tudok mit kezdeni, nagyon nehéz.
Próbálok rajta segíteni, de ő azt csak bántásnak veszi. 17éves lassan...
Kérem akinek volt már hasonló esetben része, hogyan bírt, hogyan kezelt egy adhd-st?
Az ilyen erőszaktevőket zárt intézetbe tenném örök életre, ahol pontosan ugyanolyan erőszaktevők vannak. Aztán az erősebb bika ba...ik.
Hogy engedhették ki?! Mit vár a hatóság egy ilyen f@szkalap gyerektől? Ki kell vonni a forgalomból. Vitesd el! Mutasd meg mit csinált. Vegyétek fel kamerán a viselkedését és húzzon vissza oda, ahová való. A qrva anyját b+
Az ilyen deviáns viselkedéssel hogy engedték ki? És te csak úgy otthagyhatod a demens mamával és költözhetsz gond nélkül? Valami nem kerek.
Nem vagy valamelyikük gyámja/gondnoka? Ha az vagy, nem olyan egyszerű szabadulni. Bizonyítsd a hatóságnak, hogy nem szedi a gyógyszereit, nem bírod megfékezni, veszélyt jelent rátok nézve és kérj szaksegítséget.
Nem vagyok egyiknek sem a gyámja szerencsére.
Az lesz végül szerintem hogy jelentem a gyámügyön és mehet vissza szépen. Rossz érzés nagyon, de nincs más megoldás.
Gondolom úgy engedték ki hogy megjátszotta magát...
Adhd-t diagnosztizáltak nála még sok éve, másról nem tudok.
De már kiskorában is agresszív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!