Hogyan éljek az agresszív adhd-s öcsémmel?
Sziasztok! Kicsit erős lesz a sztori, de sajnos nagyon is igaz.
Másfél hete szabadult az öcsém a javítóintézetből, azelőtt gyermekotthonban és nevelőszülőknél élt, anyám lemondott róla mikor 8éves volt. A kezdődő demens mamámmal élek és ide költözött másfél hete az öcsém aki egyszer már majdnem megölt(kést dobott felém, szerencsére az alkaromba).
Kezdek megőrülni, a komplex betegsége soha nem lett kezelve, csak súlyosbodott(gyógyszereket kapott, pszichoterápia nem volt, stragea stb.)
Anyám szociopata, nem tud vele foglalkozni, ő nem itt él.
Hihetetlenül nehéz vele bírni, hihetetlenül agresszív, betörte a kapcsolókat, az ablakot, nem tudok mit kezdeni, nagyon nehéz.
Próbálok rajta segíteni, de ő azt csak bántásnak veszi. 17éves lassan...
Kérem akinek volt már hasonló esetben része, hogyan bírt, hogyan kezelt egy adhd-st?
Nő vagyok, elnézést hogy nem írtam bele.
Folyamatban van a költözés, ugye egy házvásárlás nem egyről a kettőre megy(fél évbe még belekerül az biztos), de addig is próbálnék nyugodt életet élni ezért tettem fel a kérdést.
5#-ös. Mert mondjuk a pénzhez pénz kell. A párommal fogunk csokot felvenni, ahhoz pedig önerőre is szükség van. És a havi 200ezres albi mellett nem tudnánk félretenni eleget.
6# Igen, nem szedi a gyógyszereit.
Apánk 9éve sajnos elhunyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!