Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megkezdődött a nyári szünet. ...

Megkezdődött a nyári szünet. Mit csináljunk a testvéremmel?

Figyelt kérdés
17f vagyok, a tesóm 14f. Hobbink a futàs

jún. 9. 11:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Nekem most lesz az első olyan nyár, hogy van barátnőm🥰.

Tanácstalanok vagyunk

jún. 9. 11:02
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Fussatok egész nap😁 nah jó viccet félretéve keressetek még hobbit magatoknak. Kiránduljatok,bulizzatok,találkozzatok barátokkal,olvassatok, nézetek együtt sorit, fözöcskézzetek, takarítsatok, vágjatok füvet ha kertes házba laktok. Látogassátok meg a rokonokat. Kézműveskedjetek esetleg rakjátok ki egy nagy kirakót vagy gyémánt kirakót, építsetek maketteket.
jún. 9. 11:05
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Komolyan ez a szint, hogy nem tudjátok magatokat önállóan elfoglalni?
jún. 9. 11:49
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Milyen ország ez? Nálunk még van egy hét.
jún. 9. 11:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mehettek strandolni is, mozi. Ha van túraútvonal a környéken, ki lehet próbálni

Bicikli, görkorcsolya, hogyha van ehhez megfelelő útvonal. Ha a közelben nincs, akár át lehet buszozni/vonatozni másik városba, ahol van bicikliút, ami nem csak egy sáv az út szélén.

Ettől függetlenül is mehettek másik városba, országbérlettel főleg nem akadály, és akkor ott mászkáltok, felfedezitek, turistát játszotok :D

jún. 9. 11:54
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Vigyétek el Cuncuskát is kocogni. Neki is jót tenne.
jún. 9. 12:19
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Melyik országban? Mert Magyarországon idén június 21-ig tart a tanév.
jún. 9. 13:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Balaton vagy a Velencei tó közelében laktok, akkor végig strandolhatjátok az egész nyarat! Mikor gyerek - illetve tini voltam, anyámékkal vagy a mamáékkal mindig otthonról vittünk enni. Anyám előre megcsinálta a szenvicseket, a mamáék lazán nekiálltak a strandon a plédeken a szendvicseket megcsinálni! Milyen szép időszak is volt ez!

Mit nem adnék érte, ha újra tini lehetnék és strandolhatnék egész nyáron! Azt nem lehet megunni!

Amennyiben nincs a közeletekben - lehetőleg ingyenes - szabadstrand, akkor már előttem leírták, miket lehet csinálni.

Haverokkal, családdal rengeteg lehetőség van a kikapcsolódásra!

jún. 9. 14:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Tehát, irány a strand a baratnőddel és a haverokkal!

Én is voltam tini! Tudom, milyen vagány a csajoddal megjelenni meg programokat szervezni a haverokkal!

jún. 9. 14:35
 10/13 anonim ***** válasza:
86%

"Komolyan ez a szint, hogy nem tudjátok magatokat önállóan elfoglalni?"

Ez. Már jön a segghülye generáció, akik ha nem tiktokot néznek, olyanok, mint egy szabad akarat nélküli sim.

jún. 9. 14:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!