Öcsém 22/F és mérnöki pályára készült, de tavaly otthagyta az egyetemet. Megismert egy lányt és azóta teljesen kifordult magából. Egyfolytában együtt vannak, illetve úgy döntött, hogy stílust vált és most rasztahaja lett és már 2 piercingje is van, de tetoválást is tervez csináltatni. A napokban odaköltözött a lányhoz, azóta nem is lehet elérni sehogy, üzenetekre sem válaszol. Hiába mondjuk neki, hogy most rontja el az egész életét, úgy váltunk el, hogy nem kell neki megmondanunk, hogy mit csináljon, el tudja dönteni, hogy neki mi a jó.
2024. jún. 5. 09:57
1/9 anonim válasza:
Ő készült mérnöki pályára, vagy oda kellett készülnie?
Nincs jogotok felnőtt ember életébe beleszólni, kell neki a saját tapasztalat. Véleményt akkor mondunk, ha kérdezi. Ezt nem tudja sajnos 9 millió magyar még most sem alkalmazni.
2024. jún. 5. 10:11
2/9 anonim válasza:
Ha el tudja dönteni, hát döntse! Felnőtt ember. Vessen magára.
Miután rájön, hogy elb@szta, én nem segítenék neki, mivelhogy szóltam előre többször is. Ha most legény?! Legyen utána is az!
2024. jún. 5. 10:12
3/9 anonim válasza:
Ha eltartja saját magát akkor én nem szólnék bele. Élje az életét ahogy akarja.
2024. jún. 5. 10:36
4/9 anonim válasza:
Ha nem tudja eltartani magát, akkor mit tudsz, vagy mit tennél 3as?
2024. jún. 5. 10:39
5/9 anonim válasza:
Felnott ember, igy dontott. Beleszolni nem lehet. Keretlen tanacsokra meg gondolom nincs szuksege.
2024. jún. 5. 11:26
6/9 anonim válasza:
A rasztahaj, piercing meg tetoválás miatt gondolom, hogy fabrikált sztori. Aki őszintén aggódik valakinek a jövője miatt, nem ilyen semmitmondó dolgokat említ meg.
2024. jún. 5. 11:31
7/9 anonim válasza:
Ne aggodj, jo uton van a tesod.
A sajat utjan.
Ti viszont afele vagytok uton, hogy soha tobbet ne beszeljen veletek, es igaza lesz. Az o elete, ne bsztassatok.
2024. jún. 5. 12:19
8/9 anonim válasza:
Már megint túl lett tolva a sztori. Múltkor azt írta ki, hogy a lánya rózsaszínre festette a haját és tetkója is van ŕs ez hallatlan. Úgy látszik erre veri.
2024. jún. 5. 12:27
9/9 anonim válasza:
Én sem tartom a családommal a kapcsolatot, mert SZERINTÜK így meg úgy kéne élnem.
Nem úgy élek, hogyne!, nem abban a szakmában dolgozom, amit ők kitaláltak még nekem gyerekként és sorolhatnám, de állandóan belepfáznának az életembe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!