Szerintetek most mégis mit tegyek, ha nem hisz nekem?
Figyelt kérdés
Szóval, a bátyámmal élünk egy lakásban, mi ketten fizetjük, és apu is belead, főleg mivel az én fizetésem egyetem mellett még nem elég ehhez (elváltak a szüleink). A bátyámnak van egy haverja, aki nagyon gyakran alszik itt a ferde estéik után. Láttam már véletlen meztelenül, mert zuhanyzás után úgy feküdt le. Állandóan kislánynak szólít, részegen már többször tapizott, vagy próbált nagyon megcsókolni. Itt ezt úgy értem, hogy rácsapott a fenekemre, megmarkolta, megfogja a csípőm két oldalról, vagy ilyesmi. Vagy úgy neki nyom a konyhapultnak, hogy alig tudok szabadulni, és elkezd csókolgatni. A múltkor konkrétan hozzásimulva leguggoltam, és a lába között kimásztam. Nem volt jobb ötletem. 😅Jött már be a fürdőbe mikor bent voltam, mert sajnos akkor még nem volt kulcsra zárható az ajtó (de azóta ezt megoldottuk). Mondtam már rengetegszer a bátyámnak, hogy ez nekem nagyon rossz, és hogy már előre félek minden hétvégétől, mert tudom, hogy egyszer csak meg fog jelenni ez a pasi is. Ugyanis a bátyám adott neki kulcsot, hogyha bármi van, akkor itt biztonságban lehet, de amúgy hello, én ugyan úgy itt élek. Annyit mondott a bátyám, hogy túlreagálom, és örüljek, hogy csinos csajnak tart, és hogy részegen mindenki közvetlenebb, de ez már bőven több… Már azon gondolkoztam, hogy elmondom apunak, mert ő tuti elzavarja olyan messzire ahogy azt kell, de nem akarok a bátyámmal összeveszni, mert ezt a dolgot leszámítva szeretem, és azt is hogy együtt élünk. És lehet csak azért gondolja, hogy túlzok, mert még nem látta ezeket a szituációkat. Szerintetek mit tudok tenni ezzel? Nincs pasim, hogy áthívjam, és megvédjen.😄 19Lmáj. 31. 23:52
11/25 anonim válasza:
Ne, nehogy összevessz a bátyáddal, szóval ne csinálj semmit.
12/25 anonim válasza:
miėrt nem szoltál apådnak azonal ilyen esetben?
szolj neki azonal .
13/25 anonim válasza:
Mondjuk ha engem tapizna le valaki, magamat ismerve tkön rúgnám ott helyből, nem finomkodnék. A fszt. Hozzám ér az engedélyem nélkül? Akkor viseli a következményeket.
14/25 anonim válasza:
Ez nagyon komoly szexuális zaklatás, simán feljelenthetnéd. Azonnal szólj apukádnak, a saját biztonságod érdekében!
Nem akarlak ijesztgetni, de mi van, ha egyszer beállít, mikor egyedül vagy és valami rosszabb történik…?
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sajnos nem kamu, csak nem tudtam mit csináljak. Ez az első közelebbi tapasztalatom férfiakkal, és nem voltam biztos benne, hogy mennyire reagálom túl, de az elmúlt 2-3 hónapban már nagyon szorongtam emiatt. Nem vagyok egy kifejezetten harcias ember, szeretem a dolgokat békésen megoldani, és nem akartam kislány módjára apuhoz rohanni. Ma szólok apunak, de itt állni fog a bál ezek után, nem tudom mi lesz. És hogy mit fognak rólam gondolni mások.🙈
jún. 1. 09:43
16/25 anonim válasza:
Szexuálisan bántalmaztak amihez az utolsó szar senki bátyád asszisztált, egy senkiházi csicska az ilyen, konkrétan a rendőrségre is mehetnél, az a minimum, hogy állni fog a bál, apádat sajnálom hogy egy ilyen szart nevelt fiú helyett.
17/25 anonim válasza:
Te vagy a bántalmazott,egyetlen normális ember sem fog emiatt negatívan nyilatkozni rólad. Ez nem a te szégyened, hanem a testvéredé és a haverjáé. Állj ki magadért, tiszteld és szeresd magad. A testvéred a legnagyobb görény ebben a sztoriban.
18/25 anonim válasza:
Jól teszed, hogy szólsz apádnak, de akármi is lesz, én a helyedben kiköltöznék, és nem lennék hajlandó ezután a bátyámmal egy fedél alatt lakni.
Egyáltalán NEM reagálod túl. Amilyen a mai világ, ki tudja, előfordulhat, hogy egyesek azt gondolják, kihívó voltál vagy frigid vagy vagy ki tudja, de ez pont az a kategória, hogy NAGYON magasról le kell sz*rni. Mindenki azt gondol, amit akar, de a te bőrödre megy!
19/25 anonim válasza:
Apádnak már rég elkellett volna mondanod...
20/25 anonim válasza:
Egy igazi férfi kiállna a húgáért és a kezét letörné annak aki erőszakoskodni próbál vele! A tesód egy suttyó csicska, szólj apádnak és ne félj a következményektől! Egyáltalán milyen jogon ad kulcsot másnak? Majd, ha egyedül ő fizeti a lakást, akkor osztogasson kulcsot a haveroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!