Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek most mégis mit...

Szerintetek most mégis mit tegyek, ha nem hisz nekem?

Figyelt kérdés
Szóval, a bátyámmal élünk egy lakásban, mi ketten fizetjük, és apu is belead, főleg mivel az én fizetésem egyetem mellett még nem elég ehhez (elváltak a szüleink). A bátyámnak van egy haverja, aki nagyon gyakran alszik itt a ferde estéik után. Láttam már véletlen meztelenül, mert zuhanyzás után úgy feküdt le. Állandóan kislánynak szólít, részegen már többször tapizott, vagy próbált nagyon megcsókolni. Itt ezt úgy értem, hogy rácsapott a fenekemre, megmarkolta, megfogja a csípőm két oldalról, vagy ilyesmi. Vagy úgy neki nyom a konyhapultnak, hogy alig tudok szabadulni, és elkezd csókolgatni. A múltkor konkrétan hozzásimulva leguggoltam, és a lába között kimásztam. Nem volt jobb ötletem. 😅Jött már be a fürdőbe mikor bent voltam, mert sajnos akkor még nem volt kulcsra zárható az ajtó (de azóta ezt megoldottuk). Mondtam már rengetegszer a bátyámnak, hogy ez nekem nagyon rossz, és hogy már előre félek minden hétvégétől, mert tudom, hogy egyszer csak meg fog jelenni ez a pasi is. Ugyanis a bátyám adott neki kulcsot, hogyha bármi van, akkor itt biztonságban lehet, de amúgy hello, én ugyan úgy itt élek. Annyit mondott a bátyám, hogy túlreagálom, és örüljek, hogy csinos csajnak tart, és hogy részegen mindenki közvetlenebb, de ez már bőven több… Már azon gondolkoztam, hogy elmondom apunak, mert ő tuti elzavarja olyan messzire ahogy azt kell, de nem akarok a bátyámmal összeveszni, mert ezt a dolgot leszámítva szeretem, és azt is hogy együtt élünk. És lehet csak azért gondolja, hogy túlzok, mert még nem látta ezeket a szituációkat. Szerintetek mit tudok tenni ezzel? Nincs pasim, hogy áthívjam, és megvédjen.😄 19L

máj. 31. 23:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
31%
Pedig neked egy pasi kell, egy haver, aki adott estén ott alszik és keményen odaszól, ha kell erővel, hanggal elküldi a búsba. Ha eddig csak kicsúszni tudtál a kezei közül, akkor téged nem fog komolyan venni.
jún. 1. 00:02
 2/25 anonim ***** válasza:
98%

A bátyád egy utolsó suttyó gyökér, és még holnap reggel hívd föl apádat, ez a szituáció abnormális, sajnálom, kitartást.

26f

jún. 1. 00:03
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Kettesel teljesen egyetértek. Ezért elturned, hogy mit szól hozzá a suttyo batyad, akinek minimum ki kellene dobnia egy ilyen parasztot? Tanuld meg tisztelni magad.
jún. 1. 00:38
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Mond el apadnak.
jún. 1. 02:31
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igaz, és nem kamu, azonnal hívd fel apádat és mindent részletesen mondj el neki. Ez komoly dolog.

Hogy is képzeli a suttyó bátyád, hogy te a részegen fürdőből kijött és meztelenül döglő haverját nézd? Meg a többi szitu...ne hagyd magad, nyugodtan told el és határozottan küld el a jó büdös francba. Apádnak tényleg sürgősen szólj!

jún. 1. 05:08
 6/25 anonim ***** válasza:
54%
Kamu
jún. 1. 05:55
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Te szereted, ő viszont sajnos nem.

Szerinted rendben van a bántalmazás?

Veled meg lehet tenni ezt, te viszont nem szólsz apádnak, mert a bantalmazó érzéseit félted? Ez nonszensz, ugye érted?

Igen, itt a testvéred is vastagon bántalmaz.

Igen, el kell majd költöznöd, igen, ki fog derülni, hogy nem szeret a tesód, amint elmondod apukádnak, és téged fog okolni. És pont ez a lényeg. Takarítsuk már ki emberek a szemetet az életünkből, akkor is, ha rokon.

Komolyan szeretsz egy olyan embert, aki simán leszarná, ha megerőszakolná a részeg haverja?

jún. 1. 06:02
 8/25 anonim ***** válasza:
97%
Azonnal elköltözni és szólni apadnak. Ez nem játék. Akármikor rád mászhat egy ilyen gyökét. A bátyád sem jobb. Akkor is azt mondana, hogy hat részegen megesik az ilyesmi.meg hogy túlreagálod. Egy törődő báty már rég kibelezte volna az ipsét, nemhogy kulcsot adott volna neki. És ezért te meg fizetsz is? Pofám leszakad!
jún. 1. 06:39
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó ég. Én a helyedben több kisebb kiszerelésű paprika sprayből is betáraznék otthonra. És egy fixen a zsebemben lenne ha ez a faszi megjelenik a házban. Ez borzasztó... :(
jún. 1. 07:08
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez pont az a kategória, amiről szólnod KELL apádnak. A bátyád egy suttyó gyökér, páros lábbal kellett volna kirúgnia azt a rohadékot, nemhogy még elbagatellizálni. Nehogy már azért tűrd, mert félsz a konfliktustól!

Nem, nem kell tűrnöd, nem kell örülnöd, hogy csinosnak tart! Ez erőszak! És a bátyád legalább olyan undorító, ha nem undorítóbb, mint a haverja, mert tudva erről, kitesz mindennek! Hát milyen ember az ilyen? Jah, pontosan tudom: olyan, aki maga is képes lenne fordított helyzetben erre, ha nem lát ebben kivetnivalót.

jún. 1. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!