Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem áll szóba velem a húgom...

Nem áll szóba velem a húgom mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kicsinek szét választották és ő úgy nőtt fel hogy soha nem is ismert. Tegnap megtaláltam fel kerestem. Őszinte leszek azt hittem örülni fog nekem és átölelte vagy bármi, de semmi amikor el mondtam neki hogy évek óta keresem és hogy a bátyja vagyok azt mondta neki nincs családja és hogy mennyek el vagy rendőrt hív. Ez nagyon fájt nekem, ő az egyetlen testvérem.
máj. 20. 15:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó néhány válaszoló: A normális módszer az lett volna, hogy facebookon vagy valami hasonló oldalon, végös esetben levélben megírja a lánynak, hogy ö YX, a testvére, és szeretne vele kapcsolatba lépni, amennyiben a lány is akarná.

Erre vagy kap pozitív visszajelzést, akkor tudnak találkozni egy közömbös helyen - cukrászda, park, pláza stb -, ahol el tudják kezdeni egymást megismerni, és a lányt nem hozzák bizonytalan, esetleg veszélyes helyzetbe.

Egy nönek ugyanis az cseppet sem megnyugtató, biztos helyzet, ha egy férfi a magánterébe benyomul. Az, hogy bejelenti, ö a testvére, nem jelent semmit, ezt bárki idegen is állíthatja, ha a lány eleve nem emlékszik rá, akkor meg végképp.

Egy idegen férfit meg beengedni a lakásába adott esetben (élet)veszélyes is lehet, ha meg nem érti meg a nem szót, akkor kifejezetten indokolt a rendörséggel való fenyegetés.

máj. 23. 16:04
 22/28 anonim ***** válasza:
85%
És még mindig nem tudjuk, hogy hogy találta meg a kérdező az állítólagos testvérét ...
máj. 23. 16:44
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, írtam neki egy levelet.

#22 kicsit macerásan mert a gyámhivatal akikhez tartozunk megszűnt, de még találtak egy régi papírt és az alapján sikerült.

máj. 23. 20:36
 24/28 anonim ***** válasza:
87%
Csakhogy ám ez úgy működik, hogy ők hivatalból értesítik a keresett személyt, és neked csak akkor adják ki az elérhetőségét (természetes, hogy egy idegen ember adatait nem adhatják ki), ha ő a tények ismeretében hozzájárul. Hát ennyi.
máj. 23. 20:39
 25/28 anonim ***** válasza:
7%

Én vagyok a telibe lepontozott aki ellen mertem szegülni a sok besavanyodott magyarfrusztrált utálkozáspártinak.

Az jutott eszembe, hogy írj rá, hogy sajnálod, hogy egyedül kell elköltened a telitalálatos nyereményedet amit nyertél a lottón :D :D :D

máj. 23. 21:08
 26/28 anonim ***** válasza:
87%

"kicsit macerásan mert a gyámhivatal akikhez tartozunk megszűnt, de még találtak egy régi papírt és az alapján sikerült."

Ja, hogy kamu az egész. Milyen romantikus, gondolom, most el kellene képzelnünk, amint a gyámügyi ügyintéző a bezárt gyámhivatal romos irodáiban kutat, az egyik félig összetört íróasztal lába alatt talál egy régi papírt, amin lássatok csodát, PONT a kérdező testvérének JELENLEGI lakcíme van... ezután a kérdező és a gyámügyes egymásra borulva zokognak, végefőcím.

máj. 23. 21:27
 27/28 anonim ***** válasza:
54%
Az első pillanattól kezdve egyértelmű volt a kamu, 27-es, azért erőltettem ezt a hogy találta meg dolgot.
máj. 23. 21:30
 28/28 anonim ***** válasza:
30%
23as valaszomban leírtam kamu. Mégis lepontoztatok!
máj. 23. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!