Nem áll szóba velem a húgom mit tehetnék?
Utolsó néhány válaszoló: A normális módszer az lett volna, hogy facebookon vagy valami hasonló oldalon, végös esetben levélben megírja a lánynak, hogy ö YX, a testvére, és szeretne vele kapcsolatba lépni, amennyiben a lány is akarná.
Erre vagy kap pozitív visszajelzést, akkor tudnak találkozni egy közömbös helyen - cukrászda, park, pláza stb -, ahol el tudják kezdeni egymást megismerni, és a lányt nem hozzák bizonytalan, esetleg veszélyes helyzetbe.
Egy nönek ugyanis az cseppet sem megnyugtató, biztos helyzet, ha egy férfi a magánterébe benyomul. Az, hogy bejelenti, ö a testvére, nem jelent semmit, ezt bárki idegen is állíthatja, ha a lány eleve nem emlékszik rá, akkor meg végképp.
Egy idegen férfit meg beengedni a lakásába adott esetben (élet)veszélyes is lehet, ha meg nem érti meg a nem szót, akkor kifejezetten indokolt a rendörséggel való fenyegetés.
Köszönöm a tanácsokat, írtam neki egy levelet.
#22 kicsit macerásan mert a gyámhivatal akikhez tartozunk megszűnt, de még találtak egy régi papírt és az alapján sikerült.
Én vagyok a telibe lepontozott aki ellen mertem szegülni a sok besavanyodott magyarfrusztrált utálkozáspártinak.
Az jutott eszembe, hogy írj rá, hogy sajnálod, hogy egyedül kell elköltened a telitalálatos nyereményedet amit nyertél a lottón :D :D :D
"kicsit macerásan mert a gyámhivatal akikhez tartozunk megszűnt, de még találtak egy régi papírt és az alapján sikerült."
Ja, hogy kamu az egész. Milyen romantikus, gondolom, most el kellene képzelnünk, amint a gyámügyi ügyintéző a bezárt gyámhivatal romos irodáiban kutat, az egyik félig összetört íróasztal lába alatt talál egy régi papírt, amin lássatok csodát, PONT a kérdező testvérének JELENLEGI lakcíme van... ezután a kérdező és a gyámügyes egymásra borulva zokognak, végefőcím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!