Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nem áll szóba velem a húgom...

Nem áll szóba velem a húgom mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kicsinek szét választották és ő úgy nőtt fel hogy soha nem is ismert. Tegnap megtaláltam fel kerestem. Őszinte leszek azt hittem örülni fog nekem és átölelte vagy bármi, de semmi amikor el mondtam neki hogy évek óta keresem és hogy a bátyja vagyok azt mondta neki nincs családja és hogy mennyek el vagy rendőrt hív. Ez nagyon fájt nekem, ő az egyetlen testvérem.
2024. máj. 20. 15:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%

Nőként írom, hogy egy IDEGEN férfit biztosan nem engednék be a házamba, de ha tolakodik és ölelgetni akar a rendőrségen végződne az ügy - vagy paprikapsray-vel.

Eszem ágában nincsen egy idegen férfinek megengedni, hogy hozzám érjen. Hogyne, akkor sem, hogyha azt állítja, hogy a sohasem látott tesóm (bár nekem ilyennel jönne egy ismeretlen szerintem kiröhögném, és elkönyvelném, hogy nem normális).

2024. máj. 21. 10:36
 12/28 anonim ***** válasza:
90%

Értem a te álláspontodat is, de ti férfiak olyan ostobák vagytok néha, hogy az hihetetlen.

Bele sem gondoltok, hogy egy nő, aki fizikálisan sokkal gyengébb miért ijed meg, utasít el, fenyeget rendőrrel és sorolhatnám, amikor odamész a házához idegenként.

Hát pontosan azért, mert fizikálisan sokkal gyengébb, így ha rosszat akarnátok tőle "így járt", mert nem tud védekezni.

Nektek könnyű, erősek vagytok, megvéditek magatokat, de mi nők, nem, csak ti nem voltatok sohasem a frok másik oldalán, így fogalmatok nincsen erről.

2024. máj. 21. 10:39
 13/28 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell privátokat írogatni, amúgy :)
2024. máj. 21. 13:31
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Számára te egy vadidegen vagy, aki random odaállított eléje azzal a szöveggel, hogy te vagy az ő elveszett testvére. Tekintve, hogy ezidáig semmi kapcsolat nem volt köztetek, érthető a bizalmatlansága. Bennem is feltámadna a gyanú, ha egy ismeretlen férfi ezzel állítana elém, hogy talán csak ez az álindok arra, hogy bejöhessen a lakásomba és bánthasson. Mert abban a pillanatban az ő szaván kívül semmi más bizonyíték nem áll rendelkezésemre, ami alátámasztaná ezt.
2024. máj. 21. 18:40
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
Hogy ha hozzám jönne oda egy vadidegen, hogy "én a bátyjád vagyok", szerintem én is elhajtanám.
2024. máj. 21. 20:55
 16/28 anonim ***** válasza:
87%
Még mindig nem tudjuk, hogy hogy találtad meg.
2024. máj. 21. 21:00
 17/28 anonim ***** válasza:
8%

Azért a nő eléggé túltolta ezt az agresszív fellépést és fenyegtőzést.

Ha hozzám odaállítan egy vadidegen azzal, hogy a testvérem, legalább visszakérdeznék, hogy miből gondolja, honnan tudja. Nyitott lennék rá, hogy megbeszéljük a dolgot. Ha nem is ugranék a nyakába, vagy nem is biztos, hogy behívnám, de így élből rendőrséggel fenyegetni, erős túlzás.

Sokkal jobb és egészségesebb lenne először egy nyilvános helyen találkozni és átbeszélni mindent.

Akik itt helyeslik a nő viselkedését, mondják már el, miért nem lehetne legalább meghallgatni azt az idegent???

2024. máj. 23. 10:42
 18/28 anonim ***** válasza:
9%

17!

Erről beszéltem én is. De lehurrogtak...

2024. máj. 23. 10:55
 19/28 anonim ***** válasza:
9%
18! (17 vagyok) ez sokat elárul a mai emberek általános mentális állapotáról. Szerintem alap, hogyha valaki megszólít, akkor nem kezdek el sikítozva kapálózni meg rendőrséggel fenyegetni, hanem legalább meghallgatom, mit akar. Ha számomra valamiért nem kívánatos, akkor első körben közlöm, de nem fenyegetőzöm.
2024. máj. 23. 11:18
 20/28 anonim ***** válasza:
12%

19!

Pontosan erről van szó!

2024. máj. 23. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!