Hogyan tudnánk elérni, hogy a párom (anyjukkal elő) gyermekei megbékéljenek a húgukkal és normális kapcsolat legyen közöttük, ha az anyjuk nem partner ebben?
A páromat is zavarja, de ő nem regisztrált az oldalra. Mondjuk igazatok van, lehet, hogy hiba volt kérdeznem, mert az oldal nem kérdések feltevésere való, hanem csak és kizarólag mások leoltására! Mit is vártam!
Amúgy ha van valakinek használható ötlete, azt szívesen veszem, mert tényleg csak romlik a helyzet, ahelyett, hogy javulna vagy legalabb stagnálna. Pszichológushoz nem viheti őket az anyjuk engedélye nélkül, pedig nekünk sokat segít és segített eddig is. Az anyai nagyszülők is el-elmaradoznak, mert nekik is sok a folyamatos feszültség a lányukkal, lassan belefáradnak.
Ebben a helyzetben az működhet, hogy a nagyobb gyerekekkel nem otthon találkozik az apjuk, hanem elmennek valami programra. Ha úgysem szeretnek odajárni hozzátok.
De azért ez egy elég speciális helyzet és a fontos részletekről semmit nem írtál a kérdésfeltevésben, ami nekem is fura.
ezt kifejthetted volna a főkérdésben is
Írta, hogy testvér. A testvér nem féltestvér.
24-es, a gyakorin a testvér az egyaránt jelent édestestvért, féltestvért, sőt mostohatestvért is. A nyitót elolvasva én még azt hittem, a kérdező (nő) másik házasságából hozott lánya ez a kislány (vagyis mostohatestvére a nagyoknak), esetleg közös gyerek (vagyis féltestvérek).
Mint ahogyan az anyós/após szavakat is minden gátlás nélkül használják itt olyankor, amikor nemhogy nem házasok a párjukkal, de csak fél éve járnak és még együtt sem laknak.
Úristen. Ez kemény dió.
Értetlenkedőknek: már a főkérdés is teljesen világos:
"a párom (anyjukkal elő) gyermekei megbékéljenek a húgukkal" Itt teljesen egyértelmű, hogy édestestvér. Bár valóban szokatlan helyzet.
Kérdező!
Nincs a környéketeken korai fejlesztő? Igaz, oda egész piciket visznek, de pl. nálunk a Down Egyesület működtet központot, próbálj meg tőlük tanácsot kérni.
Kitartás!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!