Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, hogy nővérem MEGÉRZI...

Normális, hogy nővérem MEGÉRZI, hogy mikor sírok a párnák közt, s akkor mindenképpen odabújik mellém és átkarol?

Figyelt kérdés
ápr. 22. 21:32
1 2
 11/17 Kylie22 válasza:
100%
Teljesen normális.Erős a kötelék köztetek.Én most babát várok a másodikat. Tesóm most is és akkor is az összes terhességi tünetem átveszi, megérzi,ha bármi gondom van.
ápr. 23. 08:22
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretem az ilyen "dörgölődzős" jeleneteket, de OK.
ápr. 23. 09:03
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

11

Csak is azért érzi mert elmondod neki.

Ha csak szimplán fáj a bokád, nem sántítasz, nincs előzménye, és nem mondod el akkor nem fogja tudni érezni.

Mihelyst tudja a tüneteidet, onnantól ő is érzi.

Pl az összes orvostan hallgató érzi a tüneteket azoknak a betegségeknek épp , amiről tanul.

Szerintem a kérdező nővére sem tudnà megmondani előzmény nélkül Milánóból hogy a tesója sír. Ha épp szakított a pasijàval akkor azért lehet sejteni, meg gondolni. Főleg ha együtt is éltek. Gondolom figyel rád.

ápr. 23. 10:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindjárt jön a folytatás a kérdezõtõl, hogy “amúgy 37 éves pasi vagyok“...
ápr. 25. 04:01
 15/17 Jövő válasza:

12# egyetértek, ami biztosan a gyerekkorunk miattalakult ki legalábbis nálam.

14# nagyon hülye vagy! 🤣🤣🤣🤣

Ezen konkrétan felvisítottam hajnali fél hatkor.

Kérdező# én is szerettem volna egy ilyen lány tesót!

ápr. 25. 05:41
 16/17 anonim válasza:
Ah...
ápr. 30. 18:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Alap,hogy szorosan ǒlelkezve alszotok el. Biztos szeret téged nagyon ..
máj. 24. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!