Miért beszél ki a húgom anyummal messengeren?
Mióta az eszemet tudom csak anyumra és a húgomra számíthattam, a húgom és köztem 1 év a korkülönbség. Már 6 éve elköltöztem otthonról, a húgom a férjével anyumnál él.
Havonta 1x tudok menni hozzájuk, viszont áprilisban nehéz anyagi helyzetem támadt és kértem a húgomtól 26ezer forintot kölcsönt. Megbeszéltem vele hogy májusban fizetéskor vissza is adom neki.
Most este megkért anyum hogy nézzem meg mi van a messengerével mert eltűnt neki egy beszélgetés és ahogy beléptem láttam hogy beszélt a húgommal is messengeren és azt írta neki a húgom hogy én sose fogom visszaadni neki azt a pénzt, pedig mindig visszaadtam neki ha ne adj ég megszorultam, mindig! Már bánom hogy megnéztem. Erre anyám azt írta hogy a töke tele van velem.
Csak az fáj, hogy ilyeneket mondanak rám és mikor meg náluk vagyok akkor jópofiznak a szemembe.
Holnap megyek hozzájuk látogatóba,a húgomnak volt születésnapja vettem neki egy szép képet amin a születési dátuma van kirakva a képeinkkel. Nagyon fáj hogy ilyenek velem :/
Lehet nem vagyok gazdag meg ilyenek de szívem szerint fel se mennék hozzájuk holnap. Májusban visszaadom neki úgyis a pénzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!