Közös szoba mennyire rossz?
Figyelt kérdés
16 vagyok és anya barátja és gyereke hozánk fog költözni. Mostohatestvéremmel közös szobánk lesz egy ideig.2024. ápr. 5. 00:11
2/40 anonim válasza:
Egy ideig az öcsémmel kellett osztoznom a szobámon, még iskolás koromban, mert a földszinti szobában, ahol addig öcsém volt, Rózanénémet helyeztük el, akkoriban beteg volt, és sajnos abban az évben hunyt el szegény. Szóval emiatt az öcsém legalább 1 évet volt velem egy szobában. Természetesen külön ágya, és külön szekrénye, meg külön asztala volt a számítógépéhez, de nah.. Nem olyan nagy ügy, jól kilehet jönni a másikkal azt ennyi.
3/40 anonim válasza:
Én gyülöltem. Anyádék költözzenek a nappaliba
4/40 anonim válasza:
Eleinte fura lesz de idovel elviselhetobb bar ez ember fuggo hogy ki mennyire viseli ezt el
5/40 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz. Ha gyerek lennél azt mondom elmegy, de majdnem felnőttként összeköltözni egy idegennel? Az is kérdés milyen nemű? És innentől magánszférád nem lesz. Még ha átmenetileg a tesóddal kellene azt mondom elmegy, de egy idegen.
6/40 anonim válasza:
Ha 6 lennél és ő is hasonló korú akkor nem lenne rossz, de így(szerintem)az. Ebben a korban már bőven kell privát szféra
7/40 anonim válasza:
Ha egyébként jól kijöttök egymással, akkor nem lesz gond.
Sokunk élte így a gyerekkorát vagy a tiniéveit, hogy a testvérével volt külön szobája!
8/40 anonim válasza:
Hát igen, itt nem az a kérdés, hogy milyen egy tesóval együtt, mert te most nem tesóval osztozol, hanem egy idegennel. Én is azt mondom, hogy anyádék dugjanak a nappaliban vagy bánja a rossebb hol 🙄 gondolom panel, ott nem sok mozgástér van
9/40 anonim válasza:
Így, hogy eddig egyedül voltál, valszeg egymás agyára fogtok menni, még ha amúgy jóban is lennétek. Remélem, hamar tudtok költözni nagyobb lakásba.
10/40 anonim válasza:
Az "egy ideig" mit takar?
Csak kamuznak és ott kell nyomorognotok egy szobában két idegen kamaszként, amíg önálló életet nem kezdtek, vagy van konkrét határidő?
Pár hét meg csak-csak, gondold el, ha kolis lennel még rosszabb lenne. :D
Na, de hosszú távon... ez nem lesz jó.
Tehat meddig kell ezt elviselni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!