Testvéreimmel gyerekként egy kupacon aludtunk mert csórók voltunk, se külön szoba, se külön ágy. Ma már férjnél vagyok rendezett az életem, van egy gyerekem is?
Itt az a nagy kérdés, hogy ez téged mennyire zavar.
Én néha álmomban emlékszem vissza arra, hogy a nevelőanyám bántott gyerekként és arra riadok fel. Vagy a több mint 8 éve elvesztett első háziállatomról álmodok ami eléggé érzékenyen érint.
Szerencsére ritka mind2 eset, és tudok vele együttélni. Nekem nem kell emiatt orvos.
Te is magad döntöd el. Nem vagy dilis, csak a régi bevésődött emlékek vissza-visszatérnek, ez szerintem teljesen normális. Tényleg az a kérdés, hogy mennyire zavarja a hétköznapi életedet.
Nem ciki vagy szégyen pszichológushoz menni. Ő képes kideríteni, hogy mitért vannak rémálmaid, és segít a probléma kezelésében is.
Egyébként nem kell egyből elmebajra gondolni attól, hogy rémálmaid vannak. Az, hogy az álomból felébredve az ember nem mindig van képben, az is természetes dolog.
Nincs veled semmi gond. A múltad 'kísért' és nem sikerült teljesen feldolgoznod.
Ha nagyon zavar keress fel egy pszichológust vagy bárkit akiben megbízol és jól kitudod beszélni magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!