Más is nehezen bírja?
Egy 12 négyzetméteres szobában vagyok a testvéremmel születésem óta, már mind a ketten középiskolásak vagyunk és elég nehezen bírjuk ki.
0 magánszféra, éjszaka nem tudunk egymástól aludni mert mind a kettőnknek más a rutinja, külön iskolába járunk így sokkal kevésbé tudunk együtt működni.
Hiába szólok rá, pl éjszaka nem teszi le a videó hangját és én nem tudok úgy aludni hogy hangzavar van, fuldugo semennyit sem segít.a cuccaink nem férnek el rendesen, alig van szabad hely a szobában.
Valaki tudna tippeket adni a túléléshez?
Nagyon rossz ez miatt évek óta az alvásminőségem, volt rá példa hogy az iskolába nem tudtam be menni az egésznapos fáradtság miatt.
Kolesz sem lenne jobb mert ott idegenekkel lennel egy szobaban es ugy sem tudnal aludni.
En is egy szobaban voltam a tesommal kozepiskolas koromban, raadasul o lany, en fiu, szoval reggel kimentem wcre es nem mehettem vissza a szobaba mert o pont akkor oltozott. Nem akart kimenni a furdobe feloltozni.
Majd ha felnott leszel akkor okosabb leszel es nem vallalsz ugy gyereket hogy 1 szobaban kelljen lenniuk a testvereknek :)
Nekem 1 gyerekem van de a hazban is csak 2 szoba van, igy pont eleg.
Ha a tesód egész éjjel videót néz, annak semmi köze a lakás nagyságához.
Neveld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!