A 19 éves nővérem megszállottan imádja a jégvarázst. Mit tudok kezdeni vele?
Minden évben karácsonykor meg kell nézni miatta, aztán egy ideig mindig rá van függve. De mostmár mindjár április van és még mindig nem akadt le róla. Szinte csak arról lehet vele beszélni, meg az egyetemi anyagról, amit senki se ért rajta kívül a családból. Jóformán nincsenek barátai, csak szakemberekhez jár az egyetemen kívül, sosem volt párkapcsolata, alkoholt még csak nem is kóstolt, olyan mintha nem is nővérem lenne, hanem húgom... Bármi tipp, hogy mit tudnék kezdeni vele? Nagyon idegesít már, hogy olyan mint egy óvodás.
17L
miért akarod megszabni hogyan ėljen mit nėzen mit igyon stb az ő élete .
anyåm csinålta ezt velem ,csak akkor ált le mikor közöltem hogy nekem a vidám vagy vicces,mesefigurås polok tetszenek .
Egyszer már csak majd megunja!
XD
Ez legyen a legnagyobb bajotok!
Te még mindig a huga vagy.
Kérj meg egy felnőttet magyarázza el, mi az autizmus.
Kicsit olyan, mintha járógipszed lenne én meg ki lennék rád, hogy mi a francért nem indulsz velem a félmaratonon.
Nagyon szimpatikus annak alapján ahogy leírtad.
Az autistáknak nincsenek szociális készségeik de zsenik általában. Azért is van egyetemen.
Miben nyilvánul meg a vélt autizmusod?
Huszonéves pasiként k.b. így rajongtam a Jégvarázsért, csak Elza nem akartam lenni. :D Teljesen normális a testvéred. A gond azzal van, hogy gondot próbálsz kivetíteni rá.
Azóta 35 éves vagyok és mind a két Jégvarázst szeretem. Miközben komoly ember vagyok és nincs mentális problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!