Hét éves a húgom, figyelem zavaros, és azt csinálja ami érdekli mást nem. Van egy stílusa és irtó sok türelem kell hozzá. Mi egy napon születtünk csak pár év különbséggel:) nekem van hozzá a legtöbb türelmem es mi értjük meg egymást a legjobban. Van egy osztálytársa aki félig cigány ezért mindenki piszkálja a múltkor úgy megverték hogy a földön feküdt es Vert pisilt. Ez a kislany hívjuk x-nek néha kamuzuk, H felhivja magára a figyelmet. X szerintem imádnivaló nagyon kedves. Viszont a húgom O legyen y neki is van egy stílusa és nagyon könnyen elvihető a hülyeség irányába. De a kérdésem az lenne, hogy mit mondjak neki, hogy ne bántsa lelkileg X-et? Van amikor legjobb barátok imádják egymást, de neha összeveszenk és a húgom olyankor nagyon durvan kiosztja. Megprobaltam vele beszélni, akkor kedves vele aztan megint nem. Ez a veszekedés egyfelől normalis mert gyerekek, de amúgy nem tudom vele megbeszelni hogy legyen kedves MINDIG vele es ne azokra az oszalytarsaira hallgasson akik butak. X is vissza tud szólni, nem azért de szegény figyelemre vagyik. És nem tudom hogy hassak ra hogy ezt megértse. Van egy kisfiú is nagyon kedves Y-vel ,de a húgom elutasítja mert fiú. Es nem tudok mit csinálni de engem nagyon bánt. Velem mindig bunkók az emberek a suliban es tudom milyen érzés :(
Ha 7 éves szerintem teljesen normális hogy inkább lányokkal barázkozik
Mit mondhatnál neki?
Talán hogy mielőtt bánt valakit akár szóval vagy fizikailag gondolja magát a helyébe
Sőt kérdezd meg tőle hogy ő hogy érezné magát most X helyébe
2024. márc. 14. 17:58
12/25 anonim válasza:
Ezt kihívás volt megérteni.
2024. márc. 14. 18:42
13/25 anonim válasza:
Szerintem undorítóan szégyen az összes olyan ember, akiknek ilyen a természetük és a viselkedésük, legyen az felnőtt vagy gyerek. 27f
2024. márc. 14. 19:04
14/25 A kérdező kommentje:
Bocsi, H nem lehet megérteni amit írtam:( nem olvastam vissza, sajnálom. Viszont a kerdes az, hogy a húgom hogy tudom meggyőzni hogy segítse a kislányt és ne csúfolja? Annyira egyedül van és nincs aki megvédje. Végtelenül sajnálom őt es a húgommal kene beszélni, H fejezze a gonoszkodast.
2024. márc. 14. 19:15
15/25 anonim válasza:
"X szerintem imádnivaló nagyon kedves"
"Viszont a kerdes az, hogy a húgom hogy tudom meggyőzni hogy segítse a kislányt"
Ha véletlenül mégsem kamu a kérdés, akkor ezt nagyon gyorsan felejtsd el. Parancsra nem fog két gyerek összebarátkozni. Hogy a húgodnak nem szabadna bántania a másik lányt, az egyértelmű, de ha erőszakoskodsz vele, hogy márpedig legyen vele kedves, segítse, és legyenek legeslegeslegjobb barátnők, akkor téged is meg fog utálni hamarosan.
2024. márc. 14. 19:36
16/25 anonim válasza:
Valahogy én nem tudom elképzelni, hogy egy romát vernek szarrá, ez pont fordítva szokott lenni, szerintem néhány dolgot félrefogalmaztál elég erősen.
2024. márc. 14. 19:46
17/25 A kérdező kommentje:
Nem teljesen roma csak van benne egy kis vér...
2024. márc. 14. 19:56
18/25 anonim válasza:
Mar leírtam hogyan segítsed a kislanyt. Ignoralod es felteszed a kerdest újból, hogy hogy tudom segíteni a kislanyt, mert te azt akarod hallani, hogy beszelj a húgoddal es kesz. Csak az zakkant, mit beszelj vele. Be kell vonni a tanari kart, hogy legyen megelőzve a kislany tovabbi bantalmazása
2024. márc. 14. 20:11
19/25 anonim válasza:
Jót mond a 18-as.
Mondd meg a húgodnak, hogy felnőttek, tanárok segítsége kell ahhoz, hogy ne bántsák többet azt a kislányt.
Beszélj a szüleitekkel is, és kérd az ő segítségüket is, hogy beszéljenek a tanárokkal.
2024. márc. 14. 20:46
20/25 anonim válasza:
Szerintem a szuleik ilyen alkesz figurák, nincs kikkel. Akik ilyen egyedeket termelnek, milyenek lehetnek. Jókkal lehet beszelni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!