Húgom 2, én 7 éves voltam mikor édesanyánk meghalt. Azóta mind a mai napig én vagyok kiokítva. Miért?
dehogyis
annak a dolga lett volna,aki "felnevelt" titeket...apa,nagyszülő minek vannak akkor?
Jaj, dehogy te vagy a hibás! Az a hibás, akinek nevelnie kellett volna benneteket! Hiszen te is olyan kicsi voltál még! Ne emészd magad,a rokonod hülye!
Milyen rokon? Nem lehet, hog neki kellett volna helytállni, de mivel nem tette, most a nyakadba akarja varrni az egészet?
egy gyerek soha sem hibás azért mert a rokonai nem tudtak helyesen dönteni.
amikor édesanyád meghalt az lett volna a kötelességük,hogy átveszik a szerepét valamilyen szinten,pótolni lehetetlen de próbálkozni kellett volna sokkal jobban.
A falubeli öregek, kik a rokonaimat, családomat ismerik úgy gondolnak rám, mint a világ legrosszabb mostohaanyjára. Azt hiszik, én csak éltem a világom, miközben húgom csak sínylődött. De abba nem gondol bele senki, hogy is kaptam jócskán hideget, olyan pletykákat hallottam vissza. 14 évesen kórházba kerültem, akkor mindenki elkönyvelte, hogy abortuszon voltam, sokan emiatt nem is köszönnek. Majd utána, hogy drogozok, emiatt ki is rúgtak az egyetemről, ezt az egyet tudom cáfolni bizonyítékokkal. De még nagyon sok pletyka van amiről azt hiszik, hogy igaz pedig nem, mindig mindenki szemében a barátnőim voltak a pedánsak, én meg a kis cafat, de azt nem veszik észre, hogy egyik ilyen pedáns barátnőm 16 éves kora óta az árokban fekszik részegen, és csak az nem d*gta meg aki nem akarta. Ezek dolgok miatt sokat jártam pszichológushoz is, de semmi javulás.
Elakartam költözni, de nem tudok, mivel örökség a ház, és egy harmadik személynek (aki szintén alkoholista) haszonélvezete van, így bíróságra kellene járkálni csak, de ez hosszú. Sajnálom hogy ilyen hosszúra sikeredett, de nem tudtam kiönteni senkinek a szívem, és itt találtam rá módot.
harmadik vok.
szerintem ne foglalkozz azzal ki köszön ki nem,tojd le a fejüket tudom egy kis közösségben nagyon nehéz "meggyőzni"
bárkit az ártatlanságodról.Aki nagyvárosban él az el sem tudja képzelni milyen érzés kirekesztve lenni egy közösség körein kívül esni.
Amikor anyukád meghalt önhibádon kívül kerültél ezen a körön ,de még egyszer mondom nem a te feladatod lett volna felnőttként viselkedni 7 évesen.
a körülötted élő felnőttek nem álltak a helyzet magaslatán.szerintem vagy tisztázd ezt mindenkivel vagy költözz el.Tegyél meg mindent azért ,hogy változzon ez a helyzet ha mégsem változik akkor spuri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!