Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan ne érdekeljen, mit...

Hogyan ne érdekeljen, mit mond a bátyám?

Figyelt kérdés

A bátyám mindenre megjegyzést tesz, amit csinálok.

Sokszor jegyzi meg, hogy "egy dagadék" vagyok (168 cm 56 kg) , hogy soha nem fogok így férjet találni.

Mindenre, amit felveszek mint ruha / mondok mint tény azt válaszolja, hogy "ne is foglalkozzatok vele, most ez a trendi, most ezt mondja, majd elmúlik", vagy ha ruháról van szó, akkor "hát igen, tetszeni akar a fiúknak, most mit lehet tenni, ha ez a trendi... "

Azt hiszi, valami alattvalója vagyok a legjobb barátnőmnek, például ha mondok valamit, hogy "XY-nak ( legjobb barátnőmnek) sajnos megy tönkre a szeme", akkor rögtön jön a " így talán lesz esélyed kitúrni őt a trónról, vagy mi? Kit érdekel? ".

És úgy gondolja, azért öltözködöm úgy ahogy (egyebkent teljesen normális ruhákat hordok), azért

van hosszú hajam, azért tanulok, mert másolom a barátnőm.

Egy elitgimnáziumba járok, és kitűnő átlagom is van, de nem a spec. mat. tagozatra, mint a bátyám, ezért mindig jön, hogy én csak egy átlagos orvos leszek, és fényezzük a bátyám.

Ha pl. megszólja a ruhám, hogy " ez olyan kínos nekem, tegyél úgy mintha nem ismernél" , nagyon el tud menni a kedvem mindentől. Az a kérdésem, ezt hogy akadályozzam meg?

febr. 24. 08:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

A tesód egy pö cs.

Valszeg kisebbségi komplexusokat takargat, és nem tud vele mitkezdeni, hogy a húga felnőtt nő kezd lenni.

Emiatt kritizálja az öltözködésedet, meg szexista veled, mert objektív dolgokban nem talál fogást rajtad.

Eltûrni szerintem nem kell, de ha összebalhézol vele, csak gúnyosabb lesz.

Egyszerûen kerüld a társaságát. Ne tegyél neki szívességeket.

Ha meg beszól, olvass be neki. Gondolom ő is egy pattanásos kamasz, és nem gondolom, hogy a matek szakon topmodellek veszik körül.

febr. 24. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

""egy dagadék" vagyok"

Innen nem is olvastam tovább. Nem egyszer vertem meg a tesómat hasonló kijelentések miatt. Alázd meg. Ismerősök és szülők előtt. Utóbbiaktól kérdezd meg, mitől lett a fiúkból egy ekkora fas*paraszt. Állj ki magadért és törd le ennek pöc*sköszörűnek a szarvát!

febr. 24. 13:00
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

168cm 56kg vagy akkor biztos hogy nem dagadék .

bátyád minden csak nem kedves.

febr. 24. 13:06
 14/18 anonim ***** válasza:
4%
Jajj ez a fenét nagy érzékenység a mai világban. Hogy már semmit nem lehet mondani. A battyok amellett hogy szeretnék, ovnak, piszkalnak is. Rohogjjetek együtt, oiszkald vissza. Baromi idegesítő felfuvalkodott kislány lehetsz.
febr. 24. 13:43
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

Még egy szavazat a 10eshez.

14 max a mesébe ilyen minden bátty😅...itt a drága teso marha irritáló kölyök.

febr. 24. 14:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd annyiban. Az önbizalmadat akarja letörni, mert belül kisebbségi érzése van veled szemben. Le kell oltani. Az ilyen nem áll le attól, ha semmibe nézed. De fontos, hogy ne védekezz, ne magyarázkodj. Első körben vissza kell tenni a megjegyzését oda, ahová való: nem tényt mond, hanem véleményt, tehát azt kell mindenkiben tudatosítani, hogy ez egy vélemény, és hogy rosszindulatból született.

Pl, "Na, igen, ez is egy vélemény, jó xar, de vélemény." "Veled meg mi van, hogy ilyen rosszindulatú hülyeségeket böfögsz mindenki arcába? Szánalmas vagy, ha azt hiszed, bárkit is érdekel" "Mi az, ennyire erős kisebbrendűségi érzésed van velem szemben, hogy csak ilyen rosszindulatú hülye megjegyzésekkel próbálsz meg lehúzni? Találj ki mást, mert xarul csinálod."

febr. 24. 15:14
 17/18 gabor49 ***** válasza:
100%
ne foglalkozz vele ki mit mond a paraid alapján abszolut nem vagy kövér
febr. 25. 06:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne foglalkozzál a bátyáddal,nagyon rossz természete van szegénynek. Mondjad neki, hogy igazad van, ettől a falra fog mászni. De ha van külön szobád, oda menj be, miután elmondta, amit akart, és ha azt mondja, hogy csak egy átlagos orvos leszel, azért arra lehet azt válaszolni, de jó lenne, persze nem biztos, hogy sikerül, mert az a legnehezebb szak. Vagy azt is mondhatod, igen, a fiúknak általában jobb az észbeli kapacitásuk, ez nem vitás. Hátha ilyen válaszoktól megnyugszik. Mert eleve egy idegbeteg, talán bordenline-os típus. Nehéz lehet vele, de az is lehet, hogy csak kamasz.
febr. 25. 16:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!