A testvérem mindenemet leszólja, smink, ruha, haj, stb, mindenért beszól, hogyan állítsam le véglegesen?
otthon szekal, esetleg a haverok elött letagad, az utcan nem köszön mert ciki vagy DE ha barki mas rosszar mer rolad mondani vagy akar bantani tuti o lenne az elso aki kiallna es vigyazna. Legalabbis nalunk igy volt anno (mostmat felnöttek vagyunk)
6 evvel fiatalabb hugom volt. Otthon tenyleg bunko voltam vele plane amikor 18 körül voltam... de ha a suliban csak egyszer egy fiu cikizte vagy a csajok cikiztek en ugy letoltam öket
Miért nem szólsz vissza? Aki engem bánt annak úgy visszaszólok hogy nincs többet vele konfliktusom.
- Kati, nagyon pocsék a sminked.
- Juli, rajtad a világ összes sminkje sem segítene. Akkor ronda maradsz.
-Kati de pocsék a frizurád.
- Juli, nekem legalább van frizurám. A páromnak ez tetszik, neked meg hajad sincs nemhogy barátod.
Nekem is ilyen volt a tesóm. Részeges apa mellett nőttünk fel, így tesóm nagyon utálta apámat.
Mikor piszkált odaszóltam hogy látom a vér nem válik vízzé, ès már most olyan vagy mint apa.
Azóta egyszer sem piszkált.
Tojd le. A nővérem ugyanezt csinálta velem, de ő minden másba is beleszólt állandóan és mindent arra hegyezett ki, hogy mennyire buta és csúnya vagyok. Ma már felnőttek vagyunk, maximum évente egyszer beszélünk, az esküvőmre se jött el, mert mikor megkapta a meghívót, rámírt, hogy mennyire gusztustalan a színe és hogy csak idióták tesznek bele olyan idézetet, mint mi, erre mondtam, hogy pedig az egész esküvő ilyen lesz, úgyhogy tekintse semmisnek a meghívást.
Már bánom, hogy kamaszként nem kezeltem ugyanígy, meg bőgtem, ha sz*rozta a dolgaim, mert sosem volt igaza. Te ne ess ebbe a hibába, tojd le már most magasról. Aztán ha már nem lesztek egy fedél alatt, nem is kell beszélnetek.
#19 20:27
Nagyon sokféle helyzet létezhet, nem ismerjük pontosan a kérdezőét.
A tiétek sajnos rosszul alakult, de nem feltétlen kellett volna így legyen.
Van, akinél rendeződött a kamaszkori viselkedés és normális kapcsolat alakult ki, nálad lehet, olyan alapszemélyisége van a testvérednek, ami sokkal nehezebben viselhető másnak...
Kérdező, ha lehet, először próbáld meg normális mederbe terelni a viszonyotok, hátha nem menthetetlen a dolog.
Nem tudjuk a korotokat, ezen is sok múlhat (esetleg olyan korban van, ami nehezebb a körülötte élőknek, de idővel megkomolyodik).
Nem azt mondom, hogy hagyd magad (ne hagyd), csak ne vágd el mindenáron a kapcsolatot vele - más a mérgező felnőtt és más egy kamasz esete, ezért is vannak szélsőséges vélemények fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!