Lany testverem bejelolte az exemet es lajkolgatta a napjat en mondtam neki hogy torolje ismerosei kozul de tette magat nem halja az exem meg nevetos emojit kuldod neki es azt irta hogy veletlen szerintem csak engem akart feltekenye tenni a noverem (?
Figyelt kérdés
Meg nagy nehezen tiltotta le es azzal vadol hogy feltekeny vagyok meg hogy ő régóta ismeri az exenek a haverja .stb azóta haragba vagyok vele szerintettek jogosan haragszok rá?2024. jan. 1. 21:45
11/16 anonim válasza:
Kapcsolatban vagy ilyen aggyal?
12/16 anonim válasza:
Az exed vagy a tesód után nyomozol? Mert egyik se normális.
13/16 anonim válasza:
engem idegesitene
a sok okos valaszolo abba bele ye gondol, hogy fogalmunk sincs miert szakitottak de majd a teso meg osszejon vele es akkor az ex lesz a sogor...hat azert elunk sok.illiardan a foldon ne azutan kaparasszunk amit a tesonk szemetelt
14/16 anonim válasza:
Ez így van #13, de írta a kérdező, hogy egy ribi a tesó mindenki tudja, legfeljebb luk sógor lesz az ex.
15/16 anonim válasza:
Ha valamit szemétkedett velem az ex, akkor aggódnék, és félteném a tesómat. De akkor se tehetnék mást, mint hogy figyelmeztetem. Ha más ok miatt váltunk szét, és nincs okom neheztelni rá, akkor viszont azt csinálnak, amit akarnak.
16/16 anonim válasza:
Nincs közöd az ex dolgához, de mondjuk engem is marhára zavarna, ha egy barátom vagy testvérem rámegy az exre.
Alap, hogy házinyuszira nem lövünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!