Gyomorgörcsöm van, mielőtt hazajön az öcsém, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha hazajön csak szemétkedik, beszólogat, idegrohamat kap. Általában napokig magam alatt vagyok utána, volt olyan, hogy úgy beszélt velem, hogy hetekig aludni sem tudtam. Egy szerencsejákfüggő, piás, cigis kis nagyképű, lenéző köcsög lett. Hatalmas mintás márkás ruhákban, fél utcányi orrfacsaró parfümben beállít. Vagyis általában, ha beállít 99 %, hogy pénz vagy hasonló kell neki, különben nem jön. Amióta elkezdte ezt, nagyon durvan tönkretesz engem is, momdták is.. Valahogy az a megérzésem most sem lesz egyszerű, pedig igyekszem nem otthon lenni ilyenkor. A szüleim mégis ő a kedvence és neked ilyenkor kuss van, mert jön a kisfiú lovettáért.2023. dec. 30. 22:42
11/14 anonim válasza:
"a kis balhéi nem kis pénzekben vannak, én meg le voltan szarva mindig"
Nem a te pénzed. Beszélhetnél egyszer őszintén a szüleiddel - nem számonkérően, csak úgy, hogy most mi is a helyzet.
Magadról még nem mondtál semmit.
Miért nem költözöl külön?
12/14 anonim válasza:
gondolom mert így azért mégiscsak kényelmesebb, ülni anyuka szoknyáján és siránkozni, hogy mennyire szörnyű neki, minthogy felnőtt ember módjára elmenjen dolgozni és elköltözzön... de mindjárt jön a "hogy menjek el dolgozni, halaszthatatlan tanulnivalóm van Érteliségi szakos bölcsészként, az nagyon fontos mert nem vagyok hajlandó felnőni és kezdeni valami értelmeset az életemmel"
13/14 A kérdező kommentje:
Nem kicsit vagy beteg. Az meg szerintem nem irreális elvárás, hogy felnőtt egyetemistaként szilveszterkor el akartam menni a barátnőmmel beülni valahova, bulizni. Mert amúgy nem is járok ilyen helyekre, de most szerettem volnna. Nem magyarázat arra, hogy "amíg otthon lakik azt csinálja, amit az anyja mond, mert kényelmes neki". Menj a francba! De tudtam, hogy engem fogtok szidni és nem anyámékat. Te biztos ki tudtad volna pengetni nappali órarend mellett a 200.000 Ft albérletet, na akkor se kedvem, se pénzem nem lenne bulizni. Meg tudod mire arra jutsz, hogy dolgozol, elköltözöl, kinősz belőle, annyi idős leszel, hogy nem is akarok. Megmondom máskor másoknak is, hogy "bocsi majd csakkor fogok először menni bulizni, ha vettem saját házat és saját munkahelyem lesz, addig nem az igazi". Ugyanabban az országban élünk?
2024. jan. 1. 15:14
14/14 anonim válasza:
hát lehet hogy ugyanabban az országban élünk, de az is biztos, hogy te már azt sem tudod melyik kérdésedben miért hisztizel... a brühühü nem engedtek el bulikázni, az a másik kérdésed, ez a "gonosz öcsém meglátogatta az anyámékat, akiktől én nem vagyok hajlandó kiköltözni, hogy érjem el, hogy én parancsolja az anyámék tulajdonában?" hisztike, azt tessék folytatni itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!