Gyomorgörcsöm van, mielőtt hazajön az öcsém, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha hazajön csak szemétkedik, beszólogat, idegrohamat kap. Általában napokig magam alatt vagyok utána, volt olyan, hogy úgy beszélt velem, hogy hetekig aludni sem tudtam. Egy szerencsejákfüggő, piás, cigis kis nagyképű, lenéző köcsög lett. Hatalmas mintás márkás ruhákban, fél utcányi orrfacsaró parfümben beállít. Vagyis általában, ha beállít 99 %, hogy pénz vagy hasonló kell neki, különben nem jön. Amióta elkezdte ezt, nagyon durvan tönkretesz engem is, momdták is.. Valahogy az a megérzésem most sem lesz egyszerű, pedig igyekszem nem otthon lenni ilyenkor. A szüleim mégis ő a kedvence és neked ilyenkor kuss van, mert jön a kisfiú lovettáért.2023. dec. 30. 22:42
2/14 anonim válasza:
Költözz el. Ha az öcséd nem lakik otthon, akkor gondolom már neked se lenne muszáj, felnőtt vagy.
3/14 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fura ha az öcséd nem lakik otthon te viszont igen.Költözz el ha nem tetszik.
4/14 anonim válasza:
Három lehetőséged van. Vagy beszélsz vele személyesen, de jobb inkább írni neki egy komolyabb hangvételű levelet, benne a sérelmeiddel. (Írásban jobban magába tud nézni.)
Vagy rövidre zárod. "Qss fehércigány". Ezen kívül mást ne mondj neki. Ez után is el fog gondolkozni.
6/14 A kérdező kommentje:
Ha visszaszól, a szüleimmel együtt kikészítenek. Nem szabad vissza szólnom sem neki.
2023. dec. 31. 05:15
7/14 anonim válasza:
Ő az, aki három luxusautót tört össze, de a szüleid mindig vettek neki egy újat? És a szüleid vele együtt gúnyolnak téged? Te meg egy huszonéves lány vagy, aki folyton itt panaszkodik erről ahelyett, hogy elköltözne?
8/14 anonim válasza:
A "fél utcányi orrfacsaró parfüm" azért elég jó hangsúlyos kifejezés.
9/14 anonim válasza:
Ne kerüld. A szüleid megadják neki a pénzt, te pedig csinálod, amit éppen csinálnál. Semmi dolgotok egymással.
10/14 A kérdező kommentje:
Ez a másik, hogy a kis balhéi nem kis pénzekben vannak, én meg le voltan szarva mindig. Plusz pont a viselkedése. Ilyenkor 1-2 órát itt van. A mai ordibálás, terror is megvolt. Velem őrjöngtek, mert mindjárt itt a gyerek...
2023. dec. 31. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!