Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom egyre furább lett,...

A húgom egyre furább lett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is kezdem az elejéről, a reggel a nappaliban voltunk, én anyám és a húgom. A húgom kapott ajándékba egy nadrágot, amit fel is próbált, amivel nincsen gond, viszont a gond azzal van hogy előttem vetkőzött fehérneműre, ami a mi családunkban nem szokás egymás előtt meztelenkedni. Nagyon gyorsan történt, így későre tudtam elfordítani a fejem. őt ez látszólag nem zavarta, "utánna sem, viszont engem eléggé kellemetlen helyzetbe hozott. Miért nem ment át a szobájába vetkőzni? Miért pont a nappaliban?

Én elsősorban szeretném ki hangsúlyozni, hogy nálunk a mi családunkban ez nem szokás. Lehet más családban ez természetes, amit nem is ítélek el, de ez nem ránk vall. Többé nem szeretnék ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni. Mit tegyek?

2023. dec. 29. 11:21
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
19-! Ezt hogy érted? Szerinted én izgulok a saját hugomra, te sem lehetsz egy egészséges ember, ha ilyen gondolatokat produkálsz
jan. 12. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!