A húgom egyre furább lett, mit tegyek?
Először is kezdem az elejéről, a reggel a nappaliban voltunk, én anyám és a húgom. A húgom kapott ajándékba egy nadrágot, amit fel is próbált, amivel nincsen gond, viszont a gond azzal van hogy előttem vetkőzött fehérneműre, ami a mi családunkban nem szokás egymás előtt meztelenkedni. Nagyon gyorsan történt, így későre tudtam elfordítani a fejem. őt ez látszólag nem zavarta, "utánna sem, viszont engem eléggé kellemetlen helyzetbe hozott. Miért nem ment át a szobájába vetkőzni? Miért pont a nappaliban?
Én elsősorban szeretném ki hangsúlyozni, hogy nálunk a mi családunkban ez nem szokás. Lehet más családban ez természetes, amit nem is ítélek el, de ez nem ránk vall. Többé nem szeretnék ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni. Mit tegyek?
Ő a testvéred jó ember!
Esküszöm nem értelek miért zavar ez.
14/14) igen. Pontosan anyukáddal közösen.
Egyébként totál nem értem, itt mindenki rajtam vezeti le a stresszt?
Egyébként miért lennék beteg? Amiért kellemetlenül érzem magam emiatt, "hogy a húgomat egy szál semmiben láttam, amikor ki hangsúlyozom hogy (nálunk ez nem szokás), a családba még senki nem mutogatta magát tangában, meg boxerban🙄
Eddig "előttem vetkőzött fehérneműre", azóta már "egy szál semmiben láttam".
Egy hét múlva már az lesz, hogy szado-mazo bőrcuccban pattogtatta az ostort?
Hát akkor megmondod neki h bocsi hugi de ez nem szokás nálunk.
Mondjuk én tennék rá magasról h mi szokás,mi nem az ő helyében de egy próbát megér.
“Jaj, hugi!Ne itt öltözzél!Olyan csini nô lettél, hogy elpirulok!”
Aztán vagy veszi a lapot, vagy nem.
”Teljesen biztonságban érzi magát az ember a családtagjaival...Ja, nem.”
Ennek eredményeképp majd a szobájában öltözik. Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!