Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom egyre furább lett,...

A húgom egyre furább lett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is kezdem az elejéről, a reggel a nappaliban voltunk, én anyám és a húgom. A húgom kapott ajándékba egy nadrágot, amit fel is próbált, amivel nincsen gond, viszont a gond azzal van hogy előttem vetkőzött fehérneműre, ami a mi családunkban nem szokás egymás előtt meztelenkedni. Nagyon gyorsan történt, így későre tudtam elfordítani a fejem. őt ez látszólag nem zavarta, "utánna sem, viszont engem eléggé kellemetlen helyzetbe hozott. Miért nem ment át a szobájába vetkőzni? Miért pont a nappaliban?

Én elsősorban szeretném ki hangsúlyozni, hogy nálunk a mi családunkban ez nem szokás. Lehet más családban ez természetes, amit nem is ítélek el, de ez nem ránk vall. Többé nem szeretnék ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni. Mit tegyek?

2023. dec. 29. 11:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Na hát ez azért nem olyan nagy dolog.
2023. dec. 29. 22:02
 12/21 anonim ***** válasza:
31%
Mondd meg neki, hogy számodra ez kellemetlen legyen szíves máskor ne csinálja. Aztán vagy működik, vagy nem... sajnos sok ember képtelen annyi empátiára, hogy mások határait tiszteletben tartsa. A "mi lenne veled ha a szabadban szexelő párt látnál höhö" és hasonló szintű kommentelőknek üzenem, hogy határokhoz mindenkinek joga van, pláne a saját családjában és otthonában, aminek mindenekfelett biztonságot kellene jelentenie. Ha valaki nem akarja a húga pucér seggét nézegetni, akkor nem akarja, kész. Nagyon sokkal előrébb jutnánk, mi emberek, ha a gúnyolódás és kiröhögés helyett elfogadnánk, hogy "ha valakinek akit szeretek, kényelmetlen X dolog, akkor nem csinálom vele/előtte". Ez lenne minden emberi kapcsolat alapja...
2023. dec. 30. 11:17
 13/21 anonim válasza:
100%

Ő a testvéred jó ember!

Esküszöm nem értelek miért zavar ez.

2023. dec. 31. 16:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor nem anyukád sétált melltartóban?
jan. 1. 01:47
 15/21 A kérdező kommentje:

14/14) igen. Pontosan anyukáddal közösen.

Egyébként totál nem értem, itt mindenki rajtam vezeti le a stresszt?

Egyébként miért lennék beteg? Amiért kellemetlenül érzem magam emiatt, "hogy a húgomat egy szál semmiben láttam, amikor ki hangsúlyozom hogy (nálunk ez nem szokás), a családba még senki nem mutogatta magát tangában, meg boxerban🙄

jan. 3. 13:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Eddig "előttem vetkőzött fehérneműre", azóta már "egy szál semmiben láttam".

Egy hét múlva már az lesz, hogy szado-mazo bőrcuccban pattogtatta az ostort?

jan. 3. 18:23
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát akkor megmondod neki h bocsi hugi de ez nem szokás nálunk.

Mondjuk én tennék rá magasról h mi szokás,mi nem az ő helyében de egy próbát megér.

jan. 4. 02:26
 18/21 anonim ***** válasza:
48%

“Jaj, hugi!Ne itt öltözzél!Olyan csini nô lettél, hogy elpirulok!”

Aztán vagy veszi a lapot, vagy nem.

jan. 9. 04:20
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Nincs is jobb, mint mikor a családtagjaid burkoltan utalnak rá, hogy felizgulnak rád. Teljesen biztonságban érzi magát az ember a családtagjaival...Ja, nem.
jan. 10. 09:05
 20/21 anonim ***** válasza:
63%

”Teljesen biztonságban érzi magát az ember a családtagjaival...Ja, nem.”

Ennek eredményeképp majd a szobájában öltözik. Problem solved.

jan. 10. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!