Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom egyre furább lett,...

A húgom egyre furább lett, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is kezdem az elejéről, a reggel a nappaliban voltunk, én anyám és a húgom. A húgom kapott ajándékba egy nadrágot, amit fel is próbált, amivel nincsen gond, viszont a gond azzal van hogy előttem vetkőzött fehérneműre, ami a mi családunkban nem szokás egymás előtt meztelenkedni. Nagyon gyorsan történt, így későre tudtam elfordítani a fejem. őt ez látszólag nem zavarta, "utánna sem, viszont engem eléggé kellemetlen helyzetbe hozott. Miért nem ment át a szobájába vetkőzni? Miért pont a nappaliban?

Én elsősorban szeretném ki hangsúlyozni, hogy nálunk a mi családunkban ez nem szokás. Lehet más családban ez természetes, amit nem is ítélek el, de ez nem ránk vall. Többé nem szeretnék ilyen kellemetlen helyzetbe kerülni. Mit tegyek?

2023. dec. 29. 11:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A bugyi olyan mint egy bikini alsó,nincs benne semmi különös, pláne nem tesón. Nálunk ez simán van,húgod szimplán nem olyan prűd mint ti. Persze megkérheted hogy legközelebb ne előtted oltozzon át. Persze szépen kérd ne hisztis,prűdösen
2023. dec. 29. 11:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

A fehérneműre vetkőzés azért még nem meztelenkedés.

Ha fiú vagy, ilyen esetben mondj annyit, hogy "Én most elfordulok, jó?" Ez finom célzás, hátha veszi a lapot. Ha nem, akkor udvariasan kérd meg, hogy a szobájában öltözzön át.

Ha te is lány vagy, akkor max fordulj el, ha zavar, nem kell nagy ügyet csinálni belőle.

2023. dec. 29. 11:29
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Oké, és mikor meztelenkedett? MErt amikor felvette a nadrágot, akkor ugye nem,..
2023. dec. 29. 12:10
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyorsan történt, így későre tudtam elfordítani a fejem

egy fejfordítás egy másodperc. A tesód nyilván a superman, ha ennyi idő alatt megoldotta a vetkőzést.

2023. dec. 29. 12:11
 5/21 anonim ***** válasza:
98%
Te vagy fura.
2023. dec. 29. 12:11
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

"Mit tegyek?"

Fordulj pszichológushoz, mert egy éppértelmű emberből nem vált ki traumát, ha bugyiban látja a húgát.

Képzeld a Balatonon családi nyaraláson végig bikiniben volt a húgom mégsem akartam összeesni vagy kellemetlenül érezni magamat...

2023. dec. 29. 12:15
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes, hogy nem fél tőled, mert nagyon bizarr, beteges ember vagy. Mutasd meg neki a kérdést, ha tudná mik járnak a fejednek akkor tuti többet hozzád se szólna.
2023. dec. 29. 12:39
 8/21 anonim ***** válasza:
95%

Úristen,megláttál egy emberi testet!

Hűűha..

2023. dec. 29. 13:21
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Hát igen...eléggé műbalhénak tűnik...(legalább megírhatta volna, hogy fiú vagy lány...persze, /majdnem/ mindegy is). Nekem nővérem van (fiú vok) (1 évvel idősebb nálam)...sokszor láttam bugyiban életünk során....de se nem zavart, se nem izgatott (szexuálisan)....

Szerintem tesók ezt meg kell hogy tudják oldani egymás között...így vagy úgy anélkül, hogy a külvilághoz fordulnak....(úgy látszik, nekik ez nem sikerült)

2023. dec. 29. 13:36
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
Mi lenne veled, ha rajtakapnál egy szabadban szexelő párt? Vagy esetleg a húgodat?
2023. dec. 29. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!