Hogy tudnám tesómat nem idegesítőként kezelni?
Kiskorunkban sokat szólt le, veszekedett, igazságtalankodott gondolom emiatt nem tudok most olyan könnyen kapcsolódni vele.
Van hogy tudom kezelni de nem mindig van energiám ehhez és akkor nagyon idegesít, hogy mindent kell tudjon, minden hülyeséggel jön és fáraszt.. habár gondolom nem a legnormálisabb hogy ezt érzem, mégsem tudom elengedni.. egyszerűen a temperamentuma felidegesít és ahogy beszél.. nem tartom butábbnak de a megnyílvánulásai, beszéde, gondolkodása dolgokról elég érdekes.. nagyobb nálam 5 évvel. A legidegesítőbb hogy olyan egyértelmű kérdéseket rak fel, hogy az már fáj.. és ezekre nem tudok normálisan válaszolni mert nem tudom elképzelni se hogy komolyan kérdezi, pedig sok ilyen van.. ha meg én nem szépen szólok vissza akkor megvan sértődve és fel van lobbanva akkor meg én érzem magam rosszul... röviden én tűröm már nagyon rég ezt a sok hülyeséget (ami az én szemszögemből hülyeség valszeg) és néha mikro nem tudom tűrni akkor sértődés van
Pont ilyen anyósom is, ahogy meghallom a hangját, beszédstílusát, kikészülök. Engem is érdekel, hogy hogy tudnám ezen túltenni magam.
Elkerülés működik, de nem oldja meg a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!