Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csinálnál ha a 13 éves...

Mit csinálnál ha a 13 éves húgod fel járna Anotalkra?

Figyelt kérdés

2023. nov. 23. 11:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
71%
MOndjuk elmondani neki, hogy miért nem kéne feljárnia....
2023. nov. 23. 18:23
 22/25 anonim ***** válasza:
36%
#4 mert leszbikus szexcset az oké lenne ebben a korban?
2023. nov. 23. 19:20
 23/25 anonim ***** válasza:
40%

Saját tapasztalat alapján:

13 évesen pont az a kor, amikor már random próbálkoznak nála felnőtt férfiak az utcán, megszólítják, ismerkednének vele, tettetve, hogy nem látják nála az iskolatáskát, idősebbnek gondolták, vagy szimplán fogdossák tömegközlekedésen, utcán a tömegben.

Ekkor eléggé felfogja, hogy hatást gyakorol a férfiakra, kortól függetlenül, és örül ennek, egyben undorodik is, próbálgatja a manipulációt, amiben kora lévén megszívja és alulmarad. Erre csak pár év után jön rá, hogy nem teljesítmény, ha szexuális ragadozókkal bókoltat. Ráadásul el is fogja hinni, hogy az ilyenek látják csak értékesnek, férfiak terén, ha nincsenek fiú barátai is. Főleg ha ilyen lánnyal barátkozik, mi együtt néztük.

Javaslom a csapda a neten filmet, a valóságot tükrözi teljesen, az én időmben nem volt ilyesmi, mindenképp meg kell vele nézetni, én is meg fogom nézetni a saját lányommal, még pár éve van eddig.. ÉS FIÚKNAK IS KELLENE!!! Illetve ilyen témában jó még az: "a történet" című film.

Egyszerűen a férfiak nagyrésze undorító szexuális ragadozó, és lehet, hogy a 13 éves lány nem érzi, hogy sérülne, én sem éreztem, csak x évvel később.. bár úgy gondolom, hogy ez szükséges volt ahhoz, hogy rájöjjek milyen a világ, elkerülhetetlen volt, hogy kevesebb férfiban bízzak meg. Millióan vannak ilyenek, és sokan tinifiúkra is vadásznak.

2023. nov. 24. 06:05
 24/25 anonim ***** válasza:
31%
Beköpném a szüleinknek!
2023. nov. 27. 15:29
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
2023. dec. 6. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!