11/25 Thunderfairy válasza:
2-3 mondat után mindig leléptek amikor egyszer kiprobáltam azt az oldalt. Ott aztán tényleg nem lehet tudni ki a másik. Az 5-ös válasz itt a leghasznosabb. Úgy csináld ahogy az mondja. De mi az hogy nincs szinte kapcsolatod a hugoddal??? Már ezért is gyanus a kérdésed.
12/25 anonim válasza:
Nem állsz vele közeli kapcsolatban, de ezt tudod...
13/25 anonim válasza:
Hogy mit szólnék, ha lenne egy fogyatékos húgom? Hát nem tudom, ennek valaki örülni szokott?
14/25 anonim válasza:
Anotalk? Ja az az anonim chat, ahol annyit írnak max, hogy Szia, korod? Vagy szia, mizu? Utána keresnek más "csevegőpartnert"😄
Én nem nagyon aggódnék érte, 13 évesen már nem olyan kicsi, hogy felelőtlenül kiadja az adatait.
16/25 anonim válasza:
tehát pedogyüjtő.hu-ra jár fel? Annál betegebb hely asszem nem létezik. Képeket küldenek-kérnek, szexuális témákról beszélnek stb. Jellemzően 100 emberből 90 férfi, 9 férfi de nőnek adja ki magát, és egy lány, aki hamar le is lép ha esze van
17/25 A kérdező kommentje:
utolsó, na ezt nagyon adom
sajnos
2023. nov. 23. 17:12
18/25 anonim válasza:
Elmagyaráznám neki a mögötte húzódó veszélyeket, nyíltan beszélnék mindenről, ami az internet negatív oldalához kapcsolódó. Bizalmat alakítanék ki, tabuk nélkül. Edukálnám. Viszont ha elérne egy bizonyos pontra, amit bármilyen szempontból veszélyesnek ítélek meg rá nézve, közbeavatkoznék. Lehet aktuálisan zavarná, mert kamaszodik, de később megköszöni majd.
20/25 anonim válasza:
Ugyanakkora qrv@ lesz belole mint a novere, ne torodj vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!