Miért kell 20 évesen szülni?
A hugomnak vagy egy 1 hónapos babája. Egyszerűen felidegesít hogy én vagyok az idősebb de ő megszült.
16 évesen elment külföldre dolgozni szakacsként mert "a szüleim pokollá tették az életét és inkább elmenekült". Majd 19 évesen hazajött és rá nem sokra bejelentette hogy babát vár. Addig nem beszélt egy szót se a családdal. Én voltam anyám mellett mikor itthagyta a csaldot én vigasztaltam.
Mint kiderült jelenleg házas (AZ ESKÜVŐN SE VOLTUNK). Illetve vett magának önerőből egy 2 szobás lakást a városban.
Egyszerűen nem tudom megérteni miért kell 20 évesen szülni én vagyok a rangidős nekem kellett volna elsőre.
Én 28 vagyok de nem akarok gyereket. Túl nagy felelősségnek érzem.
Megkérdeztem tőle mire azt mondta " Mivel az ő családja egy hulladék volt úgy gondolta szeretne sajátot alapítani ha már minden adott hozzá és ezért dolgozta ki a belét".
Én csak azt nem értem ha ennyire szar volt neki a család miért kereste fel a szüleim...
Szerintem nem felelősségtudatos 20 évesen szülni.
Nem vagyok féltékeny de minden hétvégén bámulom a babát meg a tesóm is mert felhozza a szüleinkhez. Sok. Úgy hogy az én gyerekem kéne elsőrkörön szeretni a szüleimnek. Az első unoka a kedvenc... az én babám már nem lesz akkora durranás.
16 évesen végzett szakács szakmával egy szakgimiben. De most hogy mondjátok lehet nem ezzel szerezte a pénzét... Nem lepődnék meg ha hazudozna.
Össze lehet szedni ennyit vendéglátósként. Én 18 évesen mentem ki közvetítővel, viszont csak pincérnek. Szállást, kaját adtak, fizetés is jó volt. Borravalót szerencsére megtarthattuk, mert voltak olyan éjszakák(ha fesztivál volt a környéken), hogy 1000+ euró is simán zsebbe ment.
Egyébként de, féltékeny vagy. Mert neki hamarabb lett gyereke, mert saját lakása van, mert férjnél van. Te meg otthon itatod az egereket, duzzogsz magadba, hogy de te pátyolgattad anyádat meg te vagy az idősebb brühühű. 28 évesen nem itt kéne tartani.
Azért írhatnál arról is, hogy miért lépett le, miket csináltatok ti otthon anyukával.
Süt rólad az irigység, a féltékenység és az önzőség is.
Igazából sajnálom a szüleidet, hogy téged is el kell viseljenek, nem lehet piskóta. Mi a francért nem azon agyalsz, hogy önálló legyél?
Épeszű ember nem is gondol ilyenre, hogy nem lesz a saját gyereke nagy durranás, mert nem ő az első… kezeltesd magad.
Nem vagyok féltékeny de minden hétvégén bámulom a babát meg a tesóm is mert felhozza a szüleinkhez. Sok. Úgy hogy az én gyerekem kéne elsőrkörön szeretni a szüleimnek. Az első unoka a kedvenc... az én babám már nem lesz akkora durranás.
Menj el akkor otthonról ha nem akarod bámulni a babát.
Amúgy pont ilyenekbol lesznek a macskás nenik akiket utal mindeki...
Szegény hugod,szar lehet neki,hogy ilyen testvére van.
A helyében tojnék a fejedre
Te irigy vagy! :D 28 évesen otthon laksz amúgy? Tehát a tesód 20 évesen megteremtette azt amit te még 28 évesen sem.
Most nehogy az legyen, hogy rápörögsz a témára, hogy lehet, hogy nem szakácsként kereste meg a pénzt, aztán elkezded ezzel bsztatni! Mondjuk belőled kinézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!