Miért kell 20 évesen szülni?
A hugomnak vagy egy 1 hónapos babája. Egyszerűen felidegesít hogy én vagyok az idősebb de ő megszült.
16 évesen elment külföldre dolgozni szakacsként mert "a szüleim pokollá tették az életét és inkább elmenekült". Majd 19 évesen hazajött és rá nem sokra bejelentette hogy babát vár. Addig nem beszélt egy szót se a családdal. Én voltam anyám mellett mikor itthagyta a csaldot én vigasztaltam.
Mint kiderült jelenleg házas (AZ ESKÜVŐN SE VOLTUNK). Illetve vett magának önerőből egy 2 szobás lakást a városban.
Egyszerűen nem tudom megérteni miért kell 20 évesen szülni én vagyok a rangidős nekem kellett volna elsőre.
Én 28 vagyok de nem akarok gyereket. Túl nagy felelősségnek érzem.
Megkérdeztem tőle mire azt mondta " Mivel az ő családja egy hulladék volt úgy gondolta szeretne sajátot alapítani ha már minden adott hozzá és ezért dolgozta ki a belét".
Én csak azt nem értem ha ennyire szar volt neki a család miért kereste fel a szüleim...
Szerintem nem felelősségtudatos 20 évesen szülni.
Istenem de irigy itt valaki.
Nem csodálkozom,hogy a hugod lelépett tőletek...
A halálnak sem kellene ilyen testvér mint te vagy.
Komolyan azt kéne megvárnia a hugodnak, hogy te mikor szülsz?
Jól vagy, ha netán meggondolod és nem akarsz gyereket akkor mi van.
Fogyatékos vagy?
Vegyél be egy frontint.
Nem mindegy, hogy ki szül? Szerintem kvára nem számít.
Anyádon mit kellett vigasztalni, ha szarul viselkedett vele?
Na azt én sem értem, hogy mi a fszért keresett meg benneteket. Én nem tettem volna. De lehet csak megakarta mutatni, hogy mit ért el nélkületek. De ezért tuti nem szültem volna. Főleg egy ilyen szar családi háttérrel.
Nincs arra szabály hogy születési sorrend szerint kellene gyereket vállalni. Kissé irigységnek hatva részedről, talán félsz hogy mindenben lekőröz? Nem jól fogod fel, nem leszel te attól se előrébb se hátrébb ha akár egy hajléktalan gyerektelen lenne szegény...
Foglalkozz a saját életeddel inkább.
Oszt ki nem szarja le, hogy te hányadik akartál lenni a családban, királylány? :D
Szerintem is korai 20 évesen szülni, de te meg egy hányadék alak vagy.
Hű, tehát te nem akarsz szülni, ergo ős nem szülhet, mert tiéd lenne az elsőbbség?
Az nem zavar, hogy neki több agy jutott?
Belevaló lány,sőt tökös
Remélem a fiam is ilyen èletre való lesz
Előző vagyok ,ez nekem ilyen feudális,begyepesedett gondolkodàs , bocsi.
Màr lakàsa is van ,és nem prosti volt ráadásul.
De ha az is lett volna, akkor plàne okosan csinálta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!