11/17 anonim válasza:
Nem vagyok jóban. 10+ év van köztünk, kb én neveltem, legkevésbé sem érdekel, mi van vele.
Ennyi a nagy helyzet. Jóban lennék, TALÁN, ha nem rám cs.szték volna, mert "úgyis otthon vagyok".
12/17 anonim válasza:
#11 tehát te a szüleid nemtörődömsége miatt nem vagy jóban a testvéreddel? Az érthető. Én sem beszélek a szomszéddal, mert a múltkor beszólt a boltos.
13/17 anonim válasza:
Perszehogy érthető a 11es hozzáállása. Más persze boldog lenne ha a szülők lepasszolnák neki a kistesót, mert miért ne? Nem is értek ilyen szülőket, ők akartak babázni, erre kvázi a nagytesó neveli fel. Gondolom más dolga is lett volna fiatal felnőttként. Jogos.
14/17 anonim válasza:
#13 azt a részét értem, h a szülőkre haragszik, de a testvére erről tehet? Azt írta azért nem érdekli, mert ő nevelte. Semmi rosszat nem tett a testvére (kommentből legalábbis semmi nem jön le), mégis leszarja. Szted ez érthető? Normális?
15/17 anonim válasza:
A barátaidat megválogathatod, de a családtagjaidat nem. Amit dobott a gép.
17/17 anonim válasza:
Nemigazán. A magántulajdonrol sajátos elképzelései vannak.
"Ami a tied az aza enyém"
Ellenérzésemet nyomdafestéket nemtürőmodon fennhangon közöltem vele. Ekkor meg orroltrám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!