Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm miért élvezi, hogyha...

A tesóm miért élvezi, hogyha elbukok valami miatt és leszidnak?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak, anya költözött el az új párjához, apámmal, a nagymamámmal és a bátyámmal élek.

Apámmal nem annyira jó a kapcsolatom, tisztelet és szeretet megvan, de sokszor volt igazságtalan, sose lehet vele ezt megbeszélni, de ezt már nem is akarom. Betudom annak, hogy mérges anyámra és ezt rám vetíti ki (Apámnak még mindig nem volt senkije Anyám után).

Megint összevesztem Apámmal, mert pályakezdő vagyok, és második hetemben már hibáztam, ami miatt Apám került kellemetlen helyzetbe. Ezen a bátyám elég jókat elmosolygott most is, mint mindig, és biztatta apámat, hogy bántson lelkileg.

2023. okt. 15. 20:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy gonosz, mergezo karakter. Ezek nem valtoznak.
2023. okt. 15. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
44%
Lehet irigy.
2023. okt. 15. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Én öcsém is élvezi mikor kikapok a nadrágszíjjal valamiért.
2023. okt. 15. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!