A szüleitek, ha leszidnak, nagyjából hány perc? Amíg végig mondják,amit akarnak.
Nekem az apám képes volt másfél órát szónokolni.
Szóval én nem vezettem be ezt a műfajt a gyerekeim él.
Most a 16 éves lányom él velem, nem emlékszem, hogy öt percnél hosszabb vitának lett volna bármiről is. Abból egyszer volt kicsit karcos, de meggyőztem.
Ezt rendszeres esti programként... elég gagyi
Nálunk nem a veszekedés tart sokáig, hanem az a hegyi szónoklat, amit apám szokott tartani utána. Ez eltarthatott 20 perctől 1 óráig is. Úgy nézett ki, hogy veszekedtünk 20 percig, aztán meguntam, hogy hagyjanak, aztán ő meg "magának" mondta tovább legalább 20 percig, aztán 20 percig morgott magában.
Deee ha ő megsértett engem(vagy mást) szóban akkor másnap mitnha meg se történt volna, és akkor csodálkozott, hogy miért nem akarunk beszélni vele. Talán kétszer mondtan olyat, amivel komolyabban megsértettem és ő meg 2 hónapig ezen rágódott.
Sokáig veszekedtünk, de aztán taktikát váltottam. Hagytam, hogy mondja, én meg nem válaszoltam, csak egy "aha, igen, oké" - val ami nagyon bosszantotta. Így márcsak 30 perc lett a "veszekedés".
De szerencsére azért már lenyugodtunk, ritkán vannak össze tűzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!