Engem az érdekelné akinek több gyereke van És jó tesók, szeretik egymást hogy neveltek őket ilyenre?
3 lányunk van. 3-3-3 év van közöttük.
Nincs kivétel. Ugyan úgy ugyan annyit kapnak mindenben, semleges párt vagyok. Ha balhéznak mindegyik büntit kap. Ugyan úgy vannak dicsérve, szeretve.
Amellett ahogy én is nővéremmel , úgy vannak nevelve, hogy egy testvér mindig ott van és egymásra mindig számíthatnak.
Nem tudom, mennyire függ a neveléstől és mennyire a testvérek személyiségétől.
Mi hárman vagyunk tesók, a legidősebb tesónk utál minket kicsiket, de nem is nagyon van közös érdeklődési körünk. Közte és köztem 3 év korkülönbség van, anya szerint nagyon akart tesót, de sose votlunk jóban. Sokkal jobban elvolt a barátnőivel, mint velem. A legkisebb tesó és köztem 6 év a különbség, mégis közelebb állunk egymáshoz.
Rá lehet fogni, h ki a kedvenc, de szerintem abszolút a nagytesónk. Neki mindig mindent lehetett és mindent meg is kapott, vagy kihisztizte. Mi max tőle örököltünk jobb cuccokat.
De amúgy mi nem közösítettük őt ki, ha a kicsivel együtt voltunk, egyszerűen őt nem érdekelte, mit csinálunk.
Ugyanoda jártunk mi ketten középsuliba, akkor volt talán két év, amikor közel álltunk egymáshoz, sokat beszélgettünk, de akkoriban hasonló dolgok is érdekeltek minket. Miután leérettségizett, ugyanúgy tojt ránk, mint előtte. Azóta se nagyon tartjuk a kapcsolatot.
Évi párszor összefutunk a nagyobb családdal, de se engem, se a kicsit nem keres magától, egy időben ismerősöm se volt Facen, mert törölt, aztán újra bejelölt.
Nagy balhé sose volt köztünk, anya szomorú inkább, hogy nem vagyunk olyan nagyon jóban.
A kicsivel mi ketten napi szinten beszélünk vmilyen formában.
Nálunk is az volt, mint nálatok, amúgy mi hárman vagyunk testvérek és senki nem tart kapcsolatot a másikkal. De mi nem is voltunk úgy nevelve, hogy jó testvérek legyünk, sőt.
A bátyám volt az abszolút kedvenc, neki mindent lehetett, pedig kifejezetten agresszív, balhés volt, minket is bántott, rokon gyereknek is nekiment, de anyám mindent elnézett neki, teljesen rá volt cuppanva, illetve van most is felnőttként.
A lánytestvéremmel meg alapból nagyon más szeméyiségek vagyunk, amin sokat rontott, hogy egy szobában kellett felnőnünk, mert semmiben nem értettünk egyet, meg irigy is volt rám (barátaim nem jöhettek át, később fiú sem, merthogy ő biztos nem fog kimenni a szobájából, csak ugye neki sosem voltak barátai, pasija, most 30++os szűzként még otthon él). Na meg, ő az a tipikus rosszindulatú, kötözködős személy, folyton csinálta a balhét, és anyám meg úgy viselkedett, ahogy a 3-as írta, hogy bármikor generálta a feszkót és vitát a testvérem, mindig én is kaptak, elmondta, hogy nem érdekli, ki kezdte, és ezt gyűlöltem, hogy folyton én vagyok lecseszbe és büntetve azért, amit a tesóm kezdett (bocs, 3-as, lehet, hogy a te gyerekeid is ezt fogják mondani 20 év múlva).
Nekem két kisgyerekem van, 2 év különbséggel, egyelőre imádják egymást, remélem sikerül majd ezt nem lerombolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!