Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utalom a testverem, mar...

Utalom a testverem, mar nagyon elegem van belole, mit tegyek?

Figyelt kérdés
O a leg nagyobb, és folyton parancsolgat, ezt csinald azt csinald nagyon elegem van belole. Persze ha nem csinálom Mindenki nekem tamad hogy lusta vagyok meg miért feleselek neki. Most vele és mostohaapammal vagyok itthon és mindketten nekem tamadtak. Kedves noverem meg ugy megszoritotta a karom hogy tiszta piros. Ha nem ugy van a hogy o akarja nekem szökik és szórítja a kezemen, vagy üt. Ordibál mind egy félkegyelmű. Már nem bírok ebben a házban létezni.
2023. okt. 14. 17:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
10-es, te fogadom nő vagy. 😂
2023. okt. 14. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Engem így kínozott a nálam 4 évvel idősebb nővérem. Minden nap parancsolni akart, vert, sértegetett. Édesanyám soha nem segített, mert őt szerette, engem nem. Engem azért nem szeretett, mert második gyermekként fiút szeretett volna, én meg lány lettem. Ennyi. Tudom, hülye volt...

Szóval születésem óta bántott a nővérem és vert úgy 16 éves koromig. Magasabbra nőttem végül, mint ő és erősebb lettem, de ő megszokta azt, hogy bánthat, ezért nem gondolkodott... És végül egy ilyen alkalommal, amikor parancsolni akart, kiabált rám, szemétkedett és elkezdett ütögetni, én vissza ütöttem. Csak egyszer!

Ököllel leütöttem, a padlón maradt. Később felült, rémülten nézett rám és azt mondta: "Te nem vagy normális, meg akarsz ölni!"

Válaszoltam, hogy: Igen! Ha még egyszer hozzám nyúl, megölöm!

Ezután nem mert fizikailag bántani, de férjhez ment és állandóan szemétkedett, áskálódott ellenem.

Később a két lánya mesélte nekem, hogy a nővérem veri az apukájukat. Ököllel üti! A férje pedig nem akart visszaütni, mert ő nőt nem képes megütni.

2023. okt. 14. 21:34
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

12-es vagyok, folytatom a történetet:

Szóval verte a férjét, hisztizett, parancsolni akart neki... a férje pedig hallgatott és tűrte. Verte a két lányát is, amikor nagyobbak lettek, mindketten elköltöztek végül a barátjukhoz.

És egyszer egy estén a nővérem aludni készült és hirtelen rosszul lett.

A férje csak nézte, de nem hívta ki a mentőket. Várt.

Ott halt meg végül előtte.

Akkor hívta fel a mentőket, amikor már halott volt. Kivárta.

Kijöttek a mentők és megállapították, hogy elpattant a hasi ütőere, attól halt meg. Ez egy olyan dolog, amitől nem hal meg azonnal az ember. Ha 3 órán belül megműtik, túléli.

De a férje nem akarta, hogy életben maradjon.

Ezzel senki nem foglalkozott, eltemették.

Édesanyám hisztizett nekem, hogy jelentsem fel a nővérem férjét, mert szándékosan nem segített. Én pedig megkérdeztem: "Hogy én? Mi közöm hozzá?"

Édesanyám sem jelentette fel, mert félt megtenni. Így járt. A nagy stressztől, nővérem halála miatt, az addig egészséges édesanyámnak hirtelen rossz lett a vérképe: leukémiás lett. Ettől halt meg másfél éven belül.

2023. okt. 14. 21:51
 14/14 anonim válasza:
79%

ez elkepeszto tortenet volt, nokent mondom hogy a helyedben ugyanigy visszautottem volna.

2023. okt. 15. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!