Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Utalom a testverem, mar...

Utalom a testverem, mar nagyon elegem van belole, mit tegyek?

Figyelt kérdés
O a leg nagyobb, és folyton parancsolgat, ezt csinald azt csinald nagyon elegem van belole. Persze ha nem csinálom Mindenki nekem tamad hogy lusta vagyok meg miért feleselek neki. Most vele és mostohaapammal vagyok itthon és mindketten nekem tamadtak. Kedves noverem meg ugy megszoritotta a karom hogy tiszta piros. Ha nem ugy van a hogy o akarja nekem szökik és szórítja a kezemen, vagy üt. Ordibál mind egy félkegyelmű. Már nem bírok ebben a házban létezni.
2023. okt. 14. 17:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
30%
Költözz el. Ha gyermek vagy még akkor meg menj a lelencbe.
2023. okt. 14. 17:34
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha emgteheted majd külön költözöl.
2023. okt. 14. 17:35
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Anyátok nem állítja le? Zárkózz be a szobádba, rikácsoljon odakint.
2023. okt. 14. 17:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én nővérem is dettó ugyan ilyen, ha nem most azonnal csinálom amit épp kitalált, akkor hiszti van, meg üt rúg tép, harap, karmol stb.
2023. okt. 14. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát te is ordibálj, mint a félkegyelmű! Ha bántalmaz, menj át a szomszédba segítséget kérni. Persze nem fognak, de a szüleid pofájáról le fog égni a bőr, és le fogják állítani, mert nem akarnak külső botrányt. Ne tűrd el a bántalmazást, nagyon határozottan, nyugodtan és öntudatosan. Az kell, hogy ne félj tőle.
2023. okt. 14. 20:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem hagyom magam, visszaütök. Vagy valami tárgyat kezembe kapok és ilyenkor nem érdekel de nagyon megverem bár ez mostanában nagyon ritka. Nem veszi észre, hogy a '' menj hozzál ezt most' és a 'légszives hozzál ezt,, között különbség van, s ha a másodikat használná nem lenne mindembōl vita.
2023. okt. 14. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
Csodálatos család lehettek.
2023. okt. 14. 20:43
 8/14 A kérdező kommentje:
7-es ti tökéletes vitamentes család vagytok vagy mi?
2023. okt. 14. 21:13
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem vagyunk vitamentesek. De azért nem is tépjük egymást. :) állj ki magadért és ne itt siránkozz.
2023. okt. 14. 21:17
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

9

Na azért megnézném hogy egy idősebb erősebb csaj ellen hogy állnál ki magadért okoska. Azért ez nem olyan egyszerű ám!

2023. okt. 14. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!